Tervetuloa mukaan yhteistyöverkostoon tukemaan NCDU:n eli pohjoismaisen etäyhteyksien kehittämisalustan perustamista!

Tervetuloa mukaan yhteistyöverkostoon tukemaan NCDU:n eli pohjoismaisen etäyhteyksien kehittämisalustan perustamista!

Ilmoittaudu täällä: http://tnt.riksteatern.se/ncdu

Viime vuosina Riksteatern, Ålands Musikinstitut,Nordens institut på Åland( NIPÅ )on yhdessä pohjoismaisten näyttämötaiteen ja tutkimus- ja koulutusalan yhteistyökumppaneidensa kanssa testannut ja kehittänyt ”etäläsnäolon” formaattia saavutettavuuden ja uusien näyttämötaiteen ja koulutuksen muotojen kehittämiseksi TNT-verkoston puitteissa, ks. http://tnt.riksteatern.se/

Etäopiskelua koskeva pilottihanke toteutetaan Maarianhaminassa ja Tukholmassa. Voit mielellään ottaa yhteyttä Ahvenanmaan musiikki-instituutin (Ålands musikinstitut) rehtoriin Björn Blomqvistiin, jos haluat lisätietoja etäopetuksesta ja pilottihankkeesta: bjorn.blomqvist@ami.ax.

https://youtu.be/LFVwcCKXNfE

Vuonna 2018 Riksteatern aikoo toteuttaa etähankkeena musiikkituotannon yhdessä Smålands Musikin, Teater Jönköping Sinfonietan ja Tukholman oopperakorkeakoulun kanssa.

TNT-verkoston seuraava askel on pitkäjänteisen NCDU-alustan luominen yhteistyön tukemiseksi kaikissa Pohjoismaissa.

Projektityöskentely teknisten perusrakenteiden alueella on kallista ja raskasta, ja haluamme siksi jatkaa pohjoismaisen NCDU-alustan kehittämistä mahdollistaaksemme tekniikan ja osaamisen saatavuuden etätuotantoihin ja koulutukseen. Jos saamme aikaan yhteisen alustan, voi itse kukin sen jälkeen päättää, haluaako hän hyödyntää sitä omassa toiminnassaan vai ei. JUURI NYT tarvitsemme kuitenkin teiltä  tukea ankkuroidaksemme suunnitelmat eri Pohjoismaiden hallituksissa.

Toivomme, että asetutte tukemaan NCDU:n perustamista ja tulevaa pohjoismaista etäyhteistyötä näyttämötaiteen alueella. Tarvitsemme teiltä yhteyshenkilön nimen ja osoitteen ilman, että asiaan liittyy muita velvoitteita.

Ilmoittakaa kiinnostuksestanne joko alla olevan linkin kautta tai lähettämällä minulle sähköpostia osoitteeseen alma.ericsson@riksteatern.se.

https://tnt.riksteatern.se/ncdu

 

Terveisin

NCDU-yhteistyökumppanit

 

Jacob Mangwana Haagendal

Direktør

Direct +358 401 609 300

jacob.haagendal@nipa.ax

Nordens Institut På Åland

Köpmansgatan 4

AX-22100 Mariehamn

Åland

www.nipa.ax

www.facebook.com/nipaaland/

Vastaa