Oulun visiotyö­seminaari 24.1.2020 ja Tampereen välipulma­parlamentti 23.1.2020

Matkalla Oulun visioseminaariin 24.1.2020 kannattaa poiketa Tampereella:

VÄLIPULMAPARLAMENTTI: ”OPS-JUMPPAA” Pirkanmaan musiikkiopistolla, Eteläpuisto 4, Tampere

To 23.1.2020 klo 11.30-15.30 (sisältäen omakustanteinen lounas)

Käytännön OPS-problematiikkaa Eepoksen valmiudet ja kehitystyö huomioon ottaen. Keskustelua sekä hallinnon että opettajien työn tukemiseksi ja ratkaisujen löytämiseksi mm. aiheisiin opintokokonaisuuksien ja niiden osien kirjaaminen (mitä? miten? minne? kuka?) sekä hyväksilukukäytännöt, painopisteenä syventävät opinnot ja lopputyö. Tapaamiseen osallistuvat myös SML:n vt. toiminnanjohtaja Eija Kauppinen sekä Tuomas Oksanen Oksidia Oy:stä.

Ilmoittautumiset viimeistään 16.1.2020: 

ILMOITTAUDU OULUN VISIOTYÖSEMINAARIIN! 

Seminaari järjestetään Oulussa perjantaina 24.1.2020 klo 10-16 ja sitä isännöivät Oulun konservatorio, Oulun ammattikorkeakoulu sekä Limingan seudun musiikkiopisto yhteistyössä Sibelius-Akatemian kanssa.

Seminaaripäivä koostuu niin ajankohtaisista, musiikkialaa ja -koulutusta koskettavista puheenvuoroista kuin työpajatyöskentelystä itse vision ympärillä. Oulun työpajassa pääset luotaamaan musiikkikoulutuksen tulevaisuutta vuonna 2030. Tavoitteena on hahmotella erilaisten skenaarioiden kautta mahdollisia kehityskulkuja, tutkia musiikkikoulutuksen roolia suhteessa muuttuvaan toimintaympäristöön sekä tuottaa sitä kautta syötettä visiotyön jatkopohdintaan.

Visio-työhön toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi musiikkialan ja -koulutuksen tulevaisuudesta kiinnostuneet, musiikin opiskelijat, opettajat sekä alan päätöksentekoon osallistuvat tahot. Tätä viestiä saa jakaa eteenpäin!

​Lopullinen seminaariohjelma julkaistaan tammikuun alussa. Ohjelmatilanne liitteenä.

Ilmoittaudu täällä ja varmista paikkasi jo tänään!