Suomalais-venäläisen kulttuurifoorumin partnerihaku on alkanut!

Uusia ideoita musiikinopetukseen Venäjältä?

Haluaisitko tutustua venäläisten musiikkikoulujen tai -opistojen toimintaan? Entä jakaa kokemuksia naapurimaan musiikinopettajakollegoiden kanssa tai järjestää musiikkiaiheisia työpajoja tai yhteiskonsertteja suomalaisille ja venäläisille oppilaille? Jätä oma hanke-ehdotuksesi 28.2.2018 mennessä, ja tule mukaan suomalais-venäläiseen kulttuuriyhteistyöhön.

Suomalais-venäläisen kulttuurifoorumin avulla löydät sopivan yhteistyökumppanin taiteen ja kulttuurin hankkeisiin Venäjältä. Kumppania voivat etsiä foorumin kautta niin erilaiset organisaatiot, yhteisöt kuin yksittäiset toimijatkin. Mukana on sekä ammattilais- että harrastajatoimijoita. Yhteistyökumppanin etsintä on maksutonta.

Yhteistyökumppanin etsiminen Venäjältä käynnistetään täyttämällä 28.2.2018 mennessä hanke-ehdotuslomake. Lomake ja tarkemmat ohjeet: http://www.kultforum.org/fi/tervetuloa-suomalais-venalaisen-kulttuurifoorumin-hanketietokantaan

Venäläiset yhteistyökumppaniehdokkaat selviävät touko-kesäkuun aikana, ja suomalainen toimija saa päättää, kenen kanssa aloittaa keskustelut. Kulttuurifoorumin piiriin voi tuoda myös jo olemassa olevan yhteistyön ja neuvotella sen jatkosta foorumissa. Tässäkin tapauksessa täytetään hanke-ehdotuslomake.

Yhteistyökumppaneilla on mahdollisuus osallistua 28.9.–29.9.2018 Savonlinnassa järjestettävään kulttuurifoorumitapahtumaan ja neuvotella siellä tulkin avustuksella. Samalla voi hyödyntää foorumin tarjoamat mahdollisuudet osallistua seminaareihin, verkostoitua laajemmin muiden toimijoiden kanssa ja saada hankeneuvontaa.

Foorumitoiminta käynnistyi vuonna 2000, ja kuluneiden vuosien aikana foorumin kautta on löydetty kumppanit yli 1000 yhteistyöideaan.

Suomalais-venäläistä kulttuurifoorumitoimintaa toteuttavat yhteistyössä Suomen opetus- ja kulttuuriministeriö, Venäjän kulttuuriministeriö sekä Suomi-Venäjä-Seura.

 Lähde mukaan antoisaan yhteistyöhön ja ylläpidä kulttuuridialogia! Tee hanke-ehdotus 28.2.2018 mennessä!

Lataa tiedote (pdf)

Vastaa