SML:n kevätpäivä ja Valtakunnallinen taidekasvatuspäivä 5.-6.4.2018

Tervetuloa Suomen musiikkioppilaitosten liiton kevätpäiville, jotka järjestetään Valtakunnallisen taidekasvatuspäivän ja Luotsit-päätösseminaarin yhteydessä Karjalatalossa, Helsingin Käpylässä 5.-6.4.

Torstaina 5.4. on ohjelmassa kaikille TPO-liitoille yhteinen, OPS-sisältöinen ja Luotsit-hankkeen kokoava ja päättävä taidekasvatuspäivä luentoineen, alustuksineen ja illanviettoineen. Torstain seminaari striimataan, joten siihen voi halutessaan osallistua etänäkin.

Perjantaina 6.4. on SML:n kevätpäivän alkajaisiksi Tutkimus ja taidekasvatus -keskustelutilaisuus, johon kaikkien muidenkin liittojen jäsenoppilaitosten edustajat ovat tervetulleita, mikäli niillä ei ole samaan aikaan omaa ohjelmaa. Lounaan jälkeen iltapäivällä pidetään hallituksen kyselytunti ja liiton sääntömääräinen vuosikokous.

Lataa seminaariohjelmat (pdf) tästä:

Taidekasvatuspäivän / Luotsit-päätösseminaarin ohjelma 5.4. (päivitetty 20.3.)
SML:n kevätpäivän / Tutkimus ja taidekasvatus -keskustelutilaisuuden ohjelma 6.4. (päivitetty 4.4..)

Ei osallistumismaksua. Omakustanteiset lounaat ja illanvieton ateria varataan ilmoittautumislomakkeella ja maksetaan etukäteen eräpäivään 26.3. mennessä. Lounaan hinta on 10,40 euroa (to 5.4., pe 6.4.) ja illanvieton aterian (to 5.4.) hinta on 30 euroa. Jos siis osallistut koko ohjelmaan ja haluat varata kaikki ateriat, kokonaishinta on 10,40 + 10,40 + 30 = 50,80 euroa. Huolehdi siitä, että maksat oikean määrän.

Pankkitili: FI91 8000 1800 174790
Saaja: Suomen musiikkioppilaitosten liitto
Kirjoita viestikenttään osallistujan nimi, päivämäärät ja ateriat, jotka maksat. esim. ”Onni Osallistuja, 5.4. lounas ja illanvietto, 6.4. lounas”.
Mikäli maksat samalla kertaa useamman osallistujan ateriat, erittele viestikentässä kaikkien nimet ja ateriat vastaavasti, esim. ”Onni Osallistuja, 5.4. lounas ja illanvietto, 6.4. lounas. Maija Maksaja, 5.4. lounas, 6.4. lounas”.

Ateriavaraus on sitova ja ateriat tilataan eräpäivään mennessä maksettujen ennakkomaksujen perusteella.

Ilmoittautumisaika on päättynyt 26.3. Mikäli haluaisit ilmoittautua jälkikäteen, ota yhteyttä sähköpostilla tai puh. 

Hotellimajoitus varataan ja maksetaan itse. Seuraavista hotelleista olleet huonekiintiöt ovat jo päättyneet, mutta huoneita kannattaa edelleen kysyä:

FINLANDIA PARK HOTEL

(Sijaitsee Käpylässä, 300 m päässä Karjalatalolta)
Pohjolankatu 38
00600 Helsinki

www.park.fi/

Varaukset: puh. 09 799755 / parkhotel[at]park.fi

 

HOTELLI AVA

(Sijaitsee Vallilassa, n. 2,5 km päässä Karjalatalosta)
Karstulantie 6
00550 Helsinki

www.ava.fi

 

Varaukset: +358 9 774 751 / reservations[at]ava.fi / varaukset[at]ava.fi

Huoneissa on kaksi erillistä sänkyä ja huoneen hinta määräytyy majoittujamäärän mukaan. Huoneet/huoneistot (studio) tulee varata kokonaisuudessaan eli ns. yksittäisiä sänkypaikkavarauksia ei ole mahdollista tehdä. Studiohuoneen keittiötilan varustuksena on jääkaappi, mikro, kahvinkeitin ja vedenkeitin.

 

Vastaa