Talvikamari-festivaalilla musiikin ja tanssin suurta juhlaa Kuopion täydeltä!

Talvikamari-festivaalilla musiikin ja tanssin suurta juhlaa Kuopion täydeltä!

 

Kuopiossa 17.-24.2.2018 järjestettävällä Talvikamari-festivaalilla on tarjolla perinteisen kamarimusiikin lisäksi tyylilajien raja-aidat ylittävää musiikkia tanssilla terästettynä! Festivaalin esiintyjinä nähdään tuttuun tapaan Kuopion konservatorion, Savonia-ammattikorkeakoulun Musiikin ja tanssin yksikön sekä Taideyliopiston Sibelius-Akatemian Kuopion yksikön oppilaita ja opiskelijoita. Tapahtuman laajuuden mahdollistaa oppilaitosten laaja-alainen toiminta sekä vahva oppilaitosyhteistyö.

 

Festivaali tarjoaa tänä vuonna yli 20 ilmaista esitystä ympäri Kuopiota! Ohjelmistossa ovat muun muassa Talvibarokki-yhteisvastuukonsertti, rytmimuusikoiden Talvikamariklubi sekä näyttävät elävän musiikin ja tanssin yhteisproduktiot Merihelmiä ja Ruma ankanpoikanen.

 

Festivaali huipentuu 24.2. klo 10.30-18 järjestettävään koko perheen Lasten lauantain suurtapahtumaan, joka on saanut tälle keväälle uuden kodin Matkuksen kauppakeskuksesta! Lauantain ohjelmaan kuuluu soitinpolku sekä viisi lastenkonserttia. Soitinpolussa lapset ja nuoret saavat tutustua eri soitinryhmiin ja kokeilla eri soittimia ammattilaisten opastuksella. Mukana soitinpolussa ovat edustettuina kaikki keskeiset soitinryhmät mm. jousista puu- ja vaskipuhaltimiin sekä bändisoittimiin. Lastenkonserteissa vauhtiin pääsevät mm. muskarilaiset, jousi- ja puhallinorkesterit, kuorot, bändiläiset ja tanssijat. Luvassa on siis musiikin ja tanssin iloa koko Matkuksen täydeltä!

 

Kaikkiin festivaalin tapahtumiin on vapaa pääsy! Tervetuloa juhlimaan kanssamme!

 

Festivaaliviikon ohjelmaan voi tutustua kokonaisuudessaan osoitteessa: www.kuopionkonservatorio.fi/talvikamari

Seuraa Talvikamari-festivaalia Facebookissa: https://www.facebook.com/events/185469518719272/

Tägää festari somessa: #talvikamari2018

 

 

Vastaa