Vivon koesoitot helmikuussa

Sinfoniaorkesteri Vivo on maamme ainoa valtakunnallinen täysikokoinen nuorten soittajien sinfoniaorkesteri. Orkesterin taiteelliset tavoitteet ovat korkealla ja yhteishenki huipussaan. Haemme helmikuussa uusia soittajia kontrabassoon, trumpettiin ja fagottiin.

Jos olet musiikinopinnoissasi jo pitkälle edennyt 13-23 -vuotias nuori, jota kiinnostaa soittaminen lähes ammattimaisesti toimivassa nuoriso-orkesterissa, konsertointi ympäri Suomea ja ulkomaita ja mahdollisuus kehittyä soittajana huippukapellimestarien johdolla, hae mukaan! Kaupan päälle saat huippuhauskaa seuraa ja ystäviä ympäri Suomen!

Syksyn koesoitot järjestetään Riihimäen musiikkiopistolla(Valtakatu 10) sunnuntaina 10.2.2019 klo 12 alkaen. Tarkempi koesoittoaika sovitaan kanssasi ilmoittautumisen jälkeen. Varaudu esittämään koesoitossa vapaavalintainen kappale esimerkiksi viime aikoina harjoittelemastasi ohjelmistosta.

Lisätietoja Sinfoniaorkesteri Vivosta ja koesoittoilmoittautumisen löydät osoitteesta www.sinfoniaivivo.fi. Lähetämme tarkemmat ohjeet koesoitoista ilmoittautumisen jälkeen. 

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja antaa orkesterin intendentti Mikko Leppänen

puh. 050 505 1082

intendentti@sinfoniaorkesterivivo.fi