Valtakunnalliset Puhallinpäivät Jyväskylässä – konsertteja, koulutuksia ja kohtaamisia

Mediatiedote 1.3.2022 julkaisuvapaa heti

Puhallinpäivät kokoaa Suomen puhallinväen yhteen vuotuiseen tapahtumaan 18.-20.3.2022. Jyväskylässä tapahtuu kuitenkin jo 11.3. alkaen. Puhallinpäivät tarjoaa kuultavaa niin opiskelijoille kuin musiikin alan ammattilaisille ja harrastajille. Puhallinpäivillä kohtaat puhallinmusiikin legendat ja tulevaisuuden tähdet. Tule päivittämään käsityksesi suomalaisesta puhallinmusiikista!

Valtakunnalliset Puhallinpäivät järjestetään toista kertaa Jyväskylässä. Viikonloppu sisältää koulutuksia, konsertteja, kokouksia ja kohtaamisia. Konserteissa kuullaan yhteensä 18 eri orkesterin taiturointia. Tarjolla on muun muassa big bandien iloittelua ja ohjelmistoesittelykonsertteja erilaisilla kokoonpanoilla. Koulutuksia on viikonlopun aikana kahdeksan. Perjantain koulutuspäivän aiheena on vuorovaikutus opetustilanteessa. Lauantaina seminaarissa syvennytään muun muassa orkesteritoiminnan kehittämiseen. Tapahtuma keskittyy Suomalaisen musiikkikampuksen (Pitkäkatu 18-22) uusiin tiloihin, mutta konsertteja viedään myös kaupungille.

Valtakunnallisille puhallinpäiville ilmoittautuminen ja ohjelman seuraaminen tapahtuu uudella PuhApp –sovelluksella (puhapp.fi).


Tapahtuman verkkosivut: puhapp.fi ja puhallinpaivat.fi

Lisätietoa tapahtumasta nettisivuilta sekä

Sirpa Berg, toiminnanjohtaja / Suomen Puhallinorkesteriliitto
050 566 5985, spol.toiminnanjohtaja@gmail.com

Niina Sapattinen, huilunsoiton opettaja / Gradia
040 341 5878, niina.sapattinen@gradia.fi