Suomalais-venäläisen kulttuurifoorumin partnerihaku / MUSIIKKI / Tutustu ja vasta venäläisten hanke-ehdotuksiin 31.5. mennessä

Yli 300 mahdollisuutta tehdä kulttuuriyhteistyötä venäläisten kanssa: Tutustu ja vastaa hanke-ehdotuksiin 31.5.2021 mennessä!

Kiinnostaisiko suomalais-venäläinen konserttikiertue tai festivaali? Tai esiintyminen venäläisillä kansanmusiikkifestivaaleilla? Haluaisitko tutustua venäläiseen musiikin opetukseen? Entä tunnetko yhtyeen, kuoron tai muusikon, jonka haluaisit viedä esiintymään Venäjälle?

Tutustu näihin ja 300 muihin venäläisten hanke-ehdotuksiin https://www.kultforum.org/fi/hankkeet-ja-haku

Top 5 musiikkialan hanke-ehdotukset:

018/2021 Komin tasavallan ooppera- ja balettiteatteri etsii Syktyvkarin kaupungissa pidettävään jazz-konserttiin suomalaisia jazz-muusikoita. 

054/2021 Saratovin alueellinen A. Schnittkelle omistettu filharmonia etsii yhteistyökumppania, jonka kanssa järjestetään kansansoittimien ”Parafras”-yhtyeen kiertueita. 

271/2021 Peterburg-kontsert ehdottaa konserttiohjelma ”Suomi-Pietari-konsertti”, johon kutsutaan osallistumaan pietarilaiset ja suomalaiset esiintyjät ja luovat ryhmät.

287/2021 Tunturi-yhtye kutsuu rock-musiikin harrastajia osallistumaan Rock-laboratorio-projektiin.

213/2021 Adygeian Tasavallan valtionfilharmonia ehdottaa Adygean filharmonian sinfoniaorkesterin konsertin järjestämistä.

Miten?
Yhteistyön suunnittelu käynnistyy tutustumalla venäläisten tekemiin yli 300 hanke-ehdotukseen osoitteessa http://kultforum.org/fi/hankkeet-ja-haku ja täyttämällä vastauslomake 31.5.2021 mennessä.

Foorumin puitteissa on mahdollista käydä tunnusteluneuvottelut löydetyn partnerin kanssa kevään ja kesän aikana turvallisesti etäyhteyksillä tulkin avustuksella.

Seuraava XXII Suomalais-venäläinen kulttuurifoorumi suunnitellaan järjestettäväksi Venäjällä Rjazanissa 23.-26.9.2021, mikäli koronatilanne sallii. Foorumin formaatti selviää myöhemmin.

Kulttuurifoorumin etäinfo Zoomilla ma 19.4. klo 13
Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan suomalais-venäläisestä kulttuurifoorumista ja vuoden 2021 hankkeista.
Ilmoittaudu etäinfoon tästä: https://forms.office.com/r/PyP7tHy0zM

Lisätietoa osoitteessa www.kultforum.org. Seuraa meitä myös Facebookissa fb.com/kultforum ja Twitterissä @kultforum ja #kultforum.