Webinaari: AMMATTIORKESTERIEN JA MUSIIKKIOPPILAITOSTEN KUMPPANUUS

Harmonista yhteiseloa – uusia näkökulmia urheilumaailman esimerkeillä

Webinaari torstaina 6.4.2023 klo 9:30–11:30

Kataja Basket on onnistunut monessa. Kataja Community on muodostunut käsitteeksi, jossa lapset ja nuoret on osallistettu ennakkoluulottomasti osaksi ammattilaisurheilutoimintaa. Varainhankinta, pääsylippujen määrät ja organisaation jokaisen henkilön sitouttaminen ovat muotoutuneet osaksi yhteistä menestystarinaa kilpailuorientoituneessa lajissa. Yhteydet taidemusiikin ammattilaisuuteen ovat monessa kohtaa ilmeiset. Mutta onko musiikin puolella kaikki konstit hyödynnetty? Miten joukkueemme kokonaisuutena panostaa Community-henkeen jopa elämäntapana?

Kataja Basketin yleisötyöstä ja ratkaisuista on kertomassa myyntipäällikkö Henna-Riikka Oksman. Tilaisuuden introsta vastaa musiikkioppilaitoksen rehtori, nuoren soittajan ja koripalloilijan huoltaja, Susanna Ertolahti-Mertanen. Puheenvuorojen jälkeen ideoimme yhdessä orkestereiden ja musiikkioppilaitosten kanssa, miten yhteistyötä voitaisiin tiivistää, ja miten musiikkioppilaitokset voisivat tukea muusikoiden ja orkestereiden fanikulttuurin rakentamisessa.

Webinaarin järjestää Suomen musiikkioppilaitosten liitto yhdessä Suosio ry:n kanssa. Tilaisuuden teknisenä tuottajana Susanna Ertolahti-Mertanen, p. 0400 860033

susanna.ertolahti@musicedu.fi

Torstaina 6.4.2023 klo 9:30–11:30

Zoom-linkki: https://us02web.zoom.us/j/83355110209