InSEA: Kansainvälinen taidekasvatuspäivä 25.5.2019

Suomen InSEA järjestää kansainvälisen taidekasvatuspäivän 25.5.2019 Aalto-yliopistolla

AIKA la 25.5.2019 noin klo 10–13

PAIKKA Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun Väre-rakennus, Aalto-yliopisto, Otaniemi, Otaniementie 14, Espoo

Suomen InSEA (International Society for Education through Art) ja Suomen lasten ja nuorten kuvataidekoulujen liitto sen jäsenenä juhlistavat kansainvälistä taidekasvatusviikkoa (20.–26.5.2019) järjestämällä kolmannen, kaikille avoimen taidekasvatuspäivän. Tilaisuuden teemana on monimuotoinen kansainvälinen taidekasvatus Suomessa. Tilaisuudessa esittäytyvät mm. Suomen taide- ja kulttuurikasvatuksen observatorio sekä Aallon ja Lapin yliopiston kansainväliset maisteriohjelmat NoVA (Nordic Visual Studies and Art Education) ja AAD (Arctic Art and Design). Lisäksi kuullaan taiteen perusopetuksen kansainvälisistä hankkeista sekä palkitaan InSEA-stipendillä kansainvälisessä toiminnassa ansioituneita taidekasvatuksen opiskelijoita.

Ohjelma päivittyy toukokuun aikana taidekasvatuspäivän Facebook-sivuille: https://www.facebook.com/events/317173545646443/?active_tab=discussion


Tilaisuudessa on kevyt tarjoilu ja ohjelman päätteeksi halukkaille järjestetään tutustumiskierros Väreeseen. Tilaisuuden yhteydessä on mahdollisuus liittyä Suomen InSEA ry:n jäseneksi.

Tiedustelut voi osoittaa Anniina Suomiselle (anniina.suominen@aalto.fi) ja Marja Rastaalle (marja.rastas@aalto.fi).