TOIMINNAN­­­­­­­JOHTAJA – Suomen musiikki­oppi­­laitosten liitto ry­­

Suomen musiikkioppilaitosten liitto SML ry etsii
 

TOIMINNANJOHTAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.1.2024 tai sopimuksen mukaan

Tule kehittämään ja johtamaan musiikin taiteen perusopetuksen vaikuttamistyötä yhdessä Suomen musiikkioppilaitosten liiton hallituksen kanssa.  

Liiton tehtävänä on musiikin taiteen perusopetuksen toimintaedellytysten turvaaminen. Se huolehtii, että musiikin taiteen perusopetus tunnetaan laadukkaana ja uudistuvana toimintana koko maassa. Liiton tehtävänä on tukea jäsenoppilaitoksia ja niissä tehtävää pedagogista kehittämistyötä sekä edistää oppilaitosten välistä yhteistyötä toimimalla musiikin taiteen perusopetuksen yhteistyöfoorumina.   

Musiikkioppilaitosten liiton toiminnanjohtaja vastaa liiton vaikuttamistyön käytännön toteutuksesta, talouden seurannasta ja viestinnästä liiton strategian mukaisesti. Toiminnanjohtaja vaikuttaa liiton toimintaa tukevissa verkostoissa vahvistaen dialogia eri tahojen välillä niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Toiminnanjohtaja johtaa liiton toimistoa ja tekee tiivistä yhteistyötä Taiteen perusopetusliiton ja sen jäsenjärjestöjen sekä Konservatorioliiton kanssa. Toiminnanjohtajana sinulla on mahdollisuus kehittää taiteen perusopetusta ja koulutusjärjestelmää sekä luoda joustava työnkuva lähi- ja etätyötä yhdistäen. Liiton toimitilat sijaitsevat Helsingissä Töölössä.

Odotamme, että   

  • tunnet musiikki- ja  koulutusalaa sekä taiteen perusopetusta 
  • Sinulla on kokemusta eri verkostoissa toimimisesta ja monipuolinen toiminnanjohtajan tehtävänhoitoa tukeva työkokemus 
  • osaat tehdä yhteistyötä ja toimia avoimessa vuorovaikutuksessa
  • Sinulla on kyky hallita laajoja asia- ja tehtäväkokonaisuuksia 
  • Sinulla on talous-, media- ja viestintäosaamista.
     

Lisätietoja toiminnanjohtajan tehtävästä antavat puheenjohtaja/va. toiminnanjohtaja Sanna Saarinen p. 044 717 0981 sanna.saarinen@musicedu.fi (ke 13.9. klo 9-10; ke 20.9. klo 11-12 ; ma 25.9. klo 16-17) ja varapuheenjohtaja Eeva-Maija Talasma p. 044 701 5408. 

Vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo ja palkkatoive pyydetään toimittamaan sähköpostilla osoitteeseen sml(at)musicedu.fi viimeistään 28.9.2023. Hakemukseen ei liitetä muita asiakirjoja. Hakijoiden haastattelut järjestetään 10.10.2023 ja valintapäätös tehdään marraskuussa. 

www.musicedu.fi