Viulunsoiton opettaja, Ylivieskan seudun musiikkiopisto

Ylivieskan seudun musiikkiopistossa on haettavana viulunsoiton opettajan virka 1.8.2022 alkaen toistaiseksi. Tehtävään kuuluu yksilöopetuksen lisäksi myös opetussuunnitelman mukaista yhteissoiton ohjaamista.

Haemme osaavaan joukkoomme oppimiseen innostavaa viulunsoiton opettajaa, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot ja vahva pedagoginen osaaminen sekä uuden opetussuunnitelman hengen mukainen näkemys opetuksen kehittämisestä. Arvostamme oman soittimen erinomaista hallintaa sekä kamarimusiikki- ja orkesterikokemusta. Alttoviulun opetuskokemus voidaan katsoa eduksi.

Virkaan sisältyy tällä hetkellä opetusta Kalajoella ja Pyhäjoella. Toimialueen laajuudesta ja julkisen liikenteen vähyydestä johtuen oman auton käyttö on välttämätöntä.

Kelpoisuusehdot ovat asetuksen 986/98 mukaiset ja muut palvelussuhteen ehdot kunnallisen opetusalan virkaehtosopimuksen mukaiset. Hakijat tai osa hakijoista voidaan kutsua haastatteluun sekä opetus- ja soittonäytteeseen viikolla 23. Tutkinto- ja työtodistukset tarkastetaan haastatteluun kutsutuilta haastattelupäivänä.

Viran sijoituspaikka virkasuhteen alkaessa on Kalajoki. Virka täytetään kuuden (6) kuukauden koeajalla. Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain (504/2002) 6 §:n 2 mom. mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaamisesta.

Ensisijainen haku Kuntarekry:n kautta, työavain YLI-02-40-22. https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/viulunsoiton-opettaja-yli-02-40-22-2/ Postitse hakemuksen liitteineen voi osoittaa Ylivieskan seudun musiikkiopiston rehtorille (Kyöstintie 4, 84100  YLIVIESKA). Hakuaika päättyy 23.5.2022 klo 15.00, jolloin myös postitse lähetettyjen hakemusten tulee olla perillä.