Vaskisoiton opettaja

Wava-opisto hakee vaskisoiton opettajaa (nro 13) toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2021 lukien (työaika 80%)

Wava-opisto harjoittaa musiikin, tanssin, kuva-, sana- ja teatteritaiteen opetusta ruotsiksi ja suomeksi. Opistossa on yli 800 oppilasta eri koulutuslinjoilla ja opisto sijaitsee Campus Allegron inspiroivissa tiloissa. Toiminta-alueeseen kuuluvat Pietarsaaren, Pedersören, Luodon ja Uudenkaarlepyyn kunnat. Opisto tekee tiivistä yhteistyötä Campuksen toisen ja kolmannen asteen koulutusten kanssa.

Viran pääpaino on vaskisoitonopetuksessa mutta tehtäviin kuuluu myös orkesterin johto sekä kamarimusiikin ohjaaminen. Kokemus ryhmäopetuksesta sekä orkesterin johtamisesta katsotaan eduksi.

Hakijalta vaaditaan hyviä sosiaalisia taitoja sekä erinomaista yhteistyökykyä niin eri-ikäisten lasten, heidän huoltajiensa kuin kollegojen kanssa. Hakijalta edellytetään myös aktiivista ja kehittävää pedagogista otetta työhönsä.

Haku Kuntarekryn kautta 29.4.2021 klo 16.00 mennessä. Hakemukseen ei tarvitse liittää todistuksia, vaan haastatteluun kutsutut hakijat ottavat ne mukaansa tilaisuuteen. Haastattelutilaisuus, joka voi sisältää myös soitto- ja opetustehtäviä, pidetään 6.5.2021.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuudesta annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote (504/2002) ennen valinnan vahvistamista. Palkka määräytyy OVTES:n mukaan ja tehtävään sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.