Avoin työpaikka: PIANONSOITONOPETTAJA (Merikanto-opisto)

MERIKANTO-OPISTO (Virrat, Ruovesi, Ähtäri, Mänttä-Vilppula, Orivesi, Juupajoki) hakee ammattitaitoiseen ja mukavaan työyhteisöönsä PIANONSOITONOPETTAJAA 1.8.2024 alkaen toistaiseksi.

Merikanto-opisto on Virtain kaupungin ylläpitämä ja kuuden kunnan alueella toimiva, n. 800 oppilaan oppilaitos. Annamme musiikissa ja tanssissa taiteen perusopetusta laajan oppimäärän mukaisesti.

Etsimme joukkoomme luovaa ja innostavaa pianonsoiton opettajaa. Edellytämme hakijoilta vahvaa uuden opetussuunnitelman hengen mukaista pedagogista osaamista, aktiivista ja kehittävää työotetta, monipuolista muusikkoutta sekä sitoutumista työtehtävään ja Merikanto-opiston opetussuunnitelmaan.

Arvostamme monipuolista työkokemusta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä halukkuutta osallistua aktiivisesti vireän pianokollegiomme toimintaan. Eduksi lasketaan kokemus erilaisten musiikkityylien opettamisesta, kokemus vapaan säestyksen opettamisesta sekä sovitustaito. Soitonopetuksen lisäksi tehtävään kuuluu kamarimusiikin ohjaamista, opiston toiminnan suunnittelua ja kehittämistä yhteistyössä muiden opettajien ja esihenkilön kanssa. Virkaan kuuluvat myös Virtain toimipisteen säestystehtävät.

Haastattelut pidetään Teamsissa 3.5. ja opetus- ja säestysnäytteet pidetään jatkoon valituille hakijoille 10.5. Virtain toimipisteessä.

Kelpoisuusehdot ovat asetuksen 986/1998 mukaiset. Kyseessä on Merikanto-opiston virka, joten tehtävän hoito voi tapahtua tulevaisuudessa myös useammassa toimipisteessä. Lukuvuonna 2024 – 2025 opetuspaikkana on Virrat. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Hakemus tulee tehdä 7.4.2024 klo 23.00 mennessä sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi
Hakuajan jälkeen toimitettuja hakemuksia ei voida ottaa huomioon tehtävää täytettäessä.

Kelpoisuuden osoittavat todistukset ja työtodistukset tarkistetaan haastattelun yhteydessä.

Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rikosrekisteriote. Virantäytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

https://www.virrat.fi/

Yhteystietomme

rehtori Tiina Vuori, 044-715 1284 tai tiina.vuori@virrat.fi