TRUMPETINSOITON OPETTAJA – KOTKAN SEUDUN MUSIIKKIOPISTO

SIJAISUUS 6.8.-31.12.2024 

Tule meille töihin! Kotkan seudun musiikkiopisto hakee sijaista trumpetinsoiton toimenhaltijalle määräaikaiseen työsuhteeseen 6.8.-31.12.2024. Työtehtäviin sisältyy trumpetinsoiton yksilöopetus ja puhallinorkesterin assistentin tehtävät sekä mahdolliset muut tehtävät osaamisen mukaan. Opetusvelvollisuus on 23 h/ vk. Opetuspaikat ovat Kotka ja Hamina. 

Kotkan seudun musiikkiopisto on kannatusyhdistys ry:n ylläpitämä musiikkiopisto, jossa annetaan musiikin laajan oppimäärän mukaista taiteen perusopetusta klassisen ja rytmimusiikin linjoilla sekä musiikkiteatterilinjalla. Opistossa kokoontuvat viikoittain myös varhaisiän musiikkikasvatuksen ryhmät. Toiminta-alueemme on Kotka, Hamina, Virolahti, Miehikkälä ja Pyhtää.  Toiminnassamme on mukana n. 680 oppilasta ja opettajakuntaa noin 50. Toimipisteemme sijaitsevat Kotkassa ja Haminassa. Musiikkiopiston toiminta perustuu yhteiseen arvopohjaan, jossa korostuvat yhdenvertaisuus, tasa-arvo, avoimuus, luottamus, hyvä vuorovaikutus, rakkaus musiikkiin sekä kunnioitus itseä ja toisia kohtaan. Kotkan seudun musiikkiopistossa pääset osaksi ammattitaitoista ja lämminhenkistä työyhteisöä sekä aktiivista puhallinkollegiota. 

Oletko sinä etsimämme musiikkialan osaaja? Arvostamme hakijassa monipuolista pedagogista osaamista, intohimoa opetustyöhön sekä rakentavia vuorovaikutustaitoja. Tartut rohkeasti työhön ja sinulla on hyvät digiosaamisen taidot. Opettajana olet innostava ja sinulla on kokemuksen tuoma varmuus monenlaisista oppijoista yksilö- ja ryhmäopetuksessa. 

Tehtävän palkkauksessa ja muissa työehdoissa noudatetaan Sivistystyönantajat ry:n yksityisen opetusalan työehtosopimusta.  Kelpoisuusehdot ovat asetuksen 1998/986 mukaiset.  Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä rikosrekisteriote (L504/2002). Tehtävässä on 2 kk:n koeaika.

HAKEMINEN

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo, kopiot tutkintotodistuksista, mahdolliset suositukset sekä lyhyt videotervehdys itsestäsi ti 7.5.2024 klo 16:00 mennessä sähköpostitse rehtori Sini Lavastreelle osoitteeseen sini.lavastre@ksmo.fi.  

Osa hakijoista kutsutaan haastattelu, opetus- ja soittonäytteeseen ke 15.5.2023 Kotkaan.

TIEDUSTELUT

Rehtori Sini Lavastre, sini.lavastre@ksmo.fi, p. +358 50 3592755 ma-pe klo 9–10 www.ksmo.fi