Sivutoiminen rytmimusiikin rumpujensoiton opettaja – Kotkan seudun musiikkiopisto

Haetaan sivutoimista rytmimusiikin rumpujensoiton opettajaa lukuvuodelle 2022-2023

Kotkan seudun musiikkiopisto hakee sivutoimista rytmimusiikin rumpujensoiton opettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 10.8.2022-2.6.2023. Opetuspaikat ovat Kotka ja Hamina. Työsuhteeseen on mahdollista yhdistää yhteispäätoimisuus Kymen Konservatorion kanssa.
 
Kotkan seudun musiikkiopisto on kannatusyhdistys ry:n ylläpitämä musiikkiopisto, jossa annetaan musiikin laajan oppimäärän mukaista taiteen perusopetusta. Opistossa kokoontuvat viikoittain myös varhaisiän musiikkikasvatuksen ryhmät. Toiminta-alueemme on Kotka, Hamina, Virolahti, Miehikkälä ja Pyhtää.  Toiminnassamme on mukana n. 750 oppilasta ja opettajakuntaa noin 50. Toimipisteemme sijaitsevat Kotkassa ja Haminassa. Kotkan seudun musiikkiopistossa pääset osaksi ammattitaitoista ja lämminhenkistä työyhteisöä.  

 
Oletko sinä etsimämme henkilö? Arvostamme hakijassa laaja-alaista pedagogista taitoa, heittäytymistä oppilaiden maailmaan, intohimoa opetustyöhön sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Tartut rohkeasti työhön ja sinulla on hyvät digiosaamisen taidot.  Olet perehtynyt taiteen perusopetuksen opetussuunnitelmaamme ja osaat ottaa haltuun käyttämämme tavoitetaulut. Osaat ohjata oppilaat mukaan musiikkiopiston bänditoimintaan tai osaksi puhallinorkesteria.  

 
Tehtävän palkkauksessa ja muissa työehdoissa noudatetaan Sivistystyönantajat ry:n yksityisen opetusalan työehtosopimusta.  Kelpoisuusehdot ovat asetuksen 1998/986 mukaiset.   

 
Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote (L504/2002). Tehtävässä on 5 kk:n koeaika.  

 
Vapaamuotoiset hakemukset kelpoisuuden osoittavine todistuksineen ja ansioluetteloineen pyydetään ke 25.5.2022 klo 16:00 mennessä sähköpostitse rehtori Sini Lavastrelle osoitteeseen sini.lavastre@ksmo.fi.   

Osa hakijoista kutsutaan opetusnäytteeseen sekä haastatteluun vk 22. 

Tiedustelut: 
Rehtori Sini Lavastre, sini.lavastre@ksmo.fi  
p. 050 3592755  

www.ksmo.fi