Rumpusetti- ja lyömäsoitinopettajien yhteinen koulutuspäivä Tampereella

Suomen lyömäsoitintaiteiden yhteisö ry (PAS Finland) ja Suomen musiikkioppilaitosten liitto (SML) järjestävät rumpusetti- ja lyömäsoitinopettajien yhteisen koulutuspäivän Tampereen konservatoriolla keskiviikkona 23.3.2022 klo 10 alkaen.

Koulutuspäivä on osa Suomen musiikkioppilaitosten liiton teemavuotta 2022.

Koulutuspäivänä osallistujia kouluttaa kaksi alan huippua

  • George Willis, apulaisprofessori ja lyömäsoitinosaston johtaja Länsi-Virginian yliopistosta
  • Jaska Lukkarinen, freelancemuusikko, opettaja ja musiikin jatko-opiskelija Taideyliopiston Sibelius-Akatemiasta ja Helsinki Drum Academysta.

Edellisten lisäksi ohjelmassa on ajankohtaiset rumpusetti- ja lyömäsoitinmaailman kuulumiset sekä presentaatioita lyömäsoitinten kentältä. Koulututukset ja luennot tapahtuvat Tampereen konservatorion luentosalissa.

Päivä huipentuu Tampereen konservatoriolla järjestettävään lyömäsoitinkonserttiin, jossa kuullaan monityylinen musiikkiesitys. Esiintyjät ovat SibA Percussion Ensemble (Sibelius- Akatemia)  ja TreTonus (Tampereen Konservatorio ja Tamk/musiikki). Konsertti pidetään konservatorion Pyynikkisalissa. Konsertti alkaa klo 19 ja kestää noin kaksi tuntia. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, että jäätkö kuuntelemaan konserttia. Näin osaamme varata koulutuspäivän opettajille riittävästi paikkoja.

  • Opettajakohtainen osallistumismaksu on 50 € PAS Finlandin jäseniltä ja SML:n jäsenoppilaitosten opettajilta jos tulet paikalle, 30 € etänä
  • Muiden osallistumismaksu on 70 € paikalla ja 50 € etänä.

Osallistumismaksu kattaa koulutuksen ja materiaalit. 

Lounas ja päivällinen ovat omakustanteisia. Majoitusmahdollisuuksia voi kysellä esim. Scandic Tampere Hämeenpuistosta tai Scandic Rosendahlista, jotka ovat molemmat kävelyetäisyyden päässä tapahtumapaikasta.

Ohessa ohjelma, joka saattaa vielä muuttua: