Rehtori – Keskisen Uudenmaan Musiikkiopisto

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista. 

Oletko musiikin ammattilainen ja kiinnostunut oppilaitoksen kehittämistyöstä? 

Haemme Keskisen Uudenmaan Musiikkiopistoon rehtoria vakituiseen virkaan 1.1.2023 alkaen. Etsimme innostavaa ja yhteisöllisyyttä rakentavaa johtajaa.

Keskisen Uudenmaan Musiikkiopisto

on vireä ja kasvava musiikkioppilaitos, joka antaa taiteen perusopetuksen musiikin laajan oppimäärän mukaista opetusta sekä avointa opetusta. Keskisen Uudenmaan  Musiikkiopisto on Järvenpään ja Tuusulan yhteinen opisto, jonka hallinto on Järvenpään kaupungin alaisuudessa. Opetusta on molemmissa kunnissa. 

Tarjoamme musiikillisen kasvun paikan 1100:lle oppilaalle 50 osaavan pedagogin voimin. Keskisen Uudenmaan Musiikkiopistolla on merkittävä tehtävä kuntalaisten hyvinvoinnin, virikkeisen elämän ja elinikäisen musiikkiharrastuneisuuden luomisessa.

Rehtorina

vastaat musiikkiopiston toiminnasta, taloudesta ja henkilöstön johtamisesta sekä toimit Järvenpään kaupungin Liikunnan ja kulttuurin avainalueen johtoryhmän jäsenenä.

Olet musiikin laajaan oppimäärään perehtynyt idearikas ja pedagoginen johtaja, jolla on rohkeutta kehittää musiikkiopistoa yhteistyössä opettajien ja palvelualueen muiden toimijoiden kanssa. Sinulla on johtamiskokemusta ja koet valmentavan johtamisen periaatteet omaksesi. Arvostamme monipuolista kokemusta musiikkiopistotyöstä, hyviä henkilöstöjohtamisen taitoja sekä näkemystä musiikkialan ajankohtaisista teemoista. Edellytämme itsenäistä ja tuloksellista työotetta sekä hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja.

Tehtävän toimintakenttä on monipuolinen ja verkostomainen.  Koet verkostotyöskentelyn itsellesi ominaiseksi ja olet mahdollisesti jo hyvin verkostoitunut taiteen kentällä. 

Tarjoamme sinulle

mielenkiintoisen työn musiikkiopiston johdossa ja ainutlaatuisessa kulttuurihistoriallisessa miljöössä. Työssä pääset vaikuttamaan uusien oppimisympäristöjen suunnitteluun ja opetussuunnitelman kehittämiseen. Musiikkiopistossa Sinua odottavat mukavat työkaverit sekä kehityshaluinen työympäristö.

Lisätietoja

tehtävästä antaa kulttuurijohtaja Pirre Raijas, 040 315 2244 (perjantaina 11.11. klo 9-11 ja keskiviikkona 16.11. klo 12-13) tai pirre.raijas@jarvenpaa.fi

Hakuaika päättyy 24.11.2022 klo 15. Virkaan haetaan sähköisesti Järvenpään kaupungin verkkosivujen kautta. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun. Haastattelupäiväksi on suunniteltu perjantai 9.12.2022. Hakuprosessissa käytetään mahdollisesti henkilöarviointia.

Kelpoisuusehdot 

Kelpoisuus virkaan määräytyy opetustoimen kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaan. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. 

Palvelussuhteen ehdot 

Voit aloittaa tehtävässä 1.1.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Hakija voi esittää palkkatoiveen hakemuksen yhteydessä. Valinta on ehdollinen, kunnes virkaan valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Valitun henkilön on ennen viran vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote. Koeaika on kuusi kuukautta.

Hakuaika alkaa: 03.11.2022 14:30Hakuaika päättyy: 24.11.2022 15:00