Pianonsoiton tuntiopettaja – Alajärven musiikkiopisto

Alajärven musiikkiopisto on kunnallinen, taiteen perusopetuksen valtionosuutta saava musiikkioppilaitos, jossa opiskelee noin 600 oppilasta. Musiikkiopisto toimii kolmen kunnan alueella: Alajärvi, Soini ja Kurikka.

Haemme PIANONSOITON tuntiopettajan sijaista ajalle 28.9.2020 – 28.5.2021

Tehtävään voi sisältyä säestystä sekä muuta opetusta hakijan vahvuuksista riippuen. Tehtävän sijoituspaikka on Alajärvi ja tehtävään voi sisältyä opetusta myös Soinissa. Viikkotuntimäärä on toista kymmentä ja se voidaan tarvittaessa jakaa useamman opettajan kesken.

Opettajalta edellytetään monipuolista muusikkoutta, joustavaa ja määrätietoista opettajuutta, erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä tieto- ja viestintätekniikan hallintaa. Kokemus lasten ja nuorten kanssa työskentelystä, erityisesti perusasteella opiskelevien oppilaiden opettamisesta ja oppilaista muodostettujen yhtyeiden valmentamisesta katsotaan eduksi. Kelpoisuusehdot ovat asetuksen 986/1998 mukaiset, palvelussuhteen ehdot OVTES:n mukaan.

Tehtävää haetaan osoitteessa https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/pianonsoiton-tuntiopettaja-308039/

Hakuaika päättyy 31.8.2020 klo 16. Lisätietoja rehtori Markku Pöyhönen, etunimi.sukunimi(ät)alajarvi.fi, puh. 044-2970460.

Tehtävään valitun tulee esittää lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskenteleviltä edellytettävä rikostaustaote (504/2002). Tehtävässä noudatetaan 4 kk koeaikaa.