PIANONSOITON PÄÄTOIMINEN TUNTIOPETTAJAN SIJAISUUS ajalle 1.8.2022–31.7.2023

Itä-Helsingin musiikkiopisto, IHMO, on noin 2000 oppilaan ja 100 opettajan vireä ja moderni tulevaisuuden työpaikka itäisessä Helsingissä. Tarjoamme arvostavan työyhteisön, jossa on luova ja kehitysmyönteinen ilmapiiri. Meille tärkeää on laadukas yksilöllinen opetus, yhteissoiton monet muodot sekä opetussuunnitelman uudet mahdollisuudet. IHMO on tunnettu monipuolisesta ja perinteikkäästä opetustoiminnastaan kansallisesti ja kansainvälisesti.

Etsimme lukuvuodeksi 2022–2023 vireään pianokollegioomme päätoimista tuntiopettajaa, jolla on

– positiivinen asenne ja innostava ote
– hyvät vuorovaikutus- ja organisointitaidot
– monipuolinen koulutustausta
– hallussa vapaan säestyksen alkeet sekä merkittävimmät opetusmenetelmät ja -materiaalit
– vahvat pianistiset taidot ja muusikkous
– kiinnostusta opetussuunnitelman mukaisesta integroivasta opetustoiminnasta sekä teknologian hyödyntämisestä opetuksessa
– digitaalisen työympäristön perustyökalut hallussa: Word, Outlook, Teams ja pilvityökalut

Sijaisuuden tuntimäärä on noin 22 viikkotuntia, sijaistarve on mahdollisesti myös sivutoimiselle tuntiopettajalle (noin 10 viikkotuntia).

Lähetä kirjallinen hakemus ja CV sekä halutessasi vapaamuotoinen enintään 5 minuutin esittelyvideo. Videon jakamismuoto on vapaa.

Osa hakijoista voidaan kutsua opetus- ja/tai soittonäytteeseen sekä haastatteluun touko-kesäkuun vaihteessa.

Kelpoisuusehdot ovat asetuksen nro 986/1998 mukaiset, palvelussuhteen ehdot määräytyvät yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaan.

Hakemusmateriaali lähetetään sähköpostitse otsikolla: Työhakemus/pt-sijaisuus, osoitteeseen ihmo(at)ihmo.fi. Hakuaika päättyy perjantaina 13.5.2022 klo 16.00.