Pianonsoiton päätoiminen tuntiopettaja – Lapin musiikkiopisto

ROVANIEMEN KAUPUNGIN KOULUTUSPALVELUT
julistaa haettavaksi


Määräaikaisesti ajalle 28.9.2020 – 31.5.2021

– Pianonsoiton päätoimisen tuntiopettajan tehtävän. Sijoituskoulu on Lapin musiikkiopisto.

Lapin musiikkiopisto on Rovaniemen kaupungin ylläpitämä alueellinen oppilaitos. Sivutoimipisteet ovat Sodankylässä ja Pellossa. Opetus on taiteen perusopetuksen musiikin ja tanssin laajan oppimäärän mukaista.

Kelpoisuus virkaan määräytyy Asetuksen opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista (986/1998) 2 §:n perusteella. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkistetaan mahdollisessa opetus- ja soittonäytteessä sekä haastattelussa.

Valittavalta henkilöltä edellytämme valmiuksia monipuoliseen pedagogiseen työhön ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä sekä aloitteellisuutta. Perehtyneisyys pop/jazz-pedagogiikkaan katsotaan eduksi. Hakijan tulee olla valmis opettamaan tarvittaessa myös jossain sivutoimipisteissä.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/pianonsoiton-tuntiopettaja-312004-1.

Hakuaika päättyy 23.9.2020 klo 15.00. Pyydämme huomioimaan, että myöhässä tulevia hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Virkaan valitun on toimitettava nähtäväksi Lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Tiedustelut: Lapin musiikkiopiston rehtori Kaisa Kuula-Bullat puh. 016 322 2490.

Rovaniemellä 9.9.2020.
KOULUTUSPALVELUT