Päätoiminen tunti­opettaja pianon­soiton opetukseen ja säestykseen

TÖIHIN ITÄ-HELSINGIN MUSIIKKIOPISTOON!

Itä-Helsingin musiikkiopisto IHMO on noin 2000 oppilaan ja 100 opettajan vireä tulevaisuuden työpaikka itäisessä Helsingissä. IHMO tarjoaa arvostavan työyhteisön, jossa on luova ja kehitysmyönteinen ilmapiiri. Meille tärkeää on yksilöllinen opetus, yhteissoiton monet muodot, sekä uudistuvan opetussuunnitelman mahdollisuudet. IHMO on tunnettu monipuolisesta ja laadukkaasta opetustoiminnastaan kansallisesti ja kansainvälisesti.

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.8.2020 – 31.7.2021

PÄÄTOIMISTA TUNTIOPETTAJAA PIANONSOITON OPETUKSEEN JA 
SÄESTYSTEHTÄVIIN (osuus n. 4 vt)

Toivomme hakijalta monipuolista pedagogista osaamista yksilö- ja ryhmäopetuksessa sekä kokemusta lasten ja nuorten musiikkikasvatustyöstä. Arvostamme hakijan laajaa osaamisprofiilia sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Hakijoille katsotaan eduksi alkeisopetuksen ja pidemmällä opinnoissaan olevien opetuskokemus uutta opetussuunnitelmaa soveltaen sekä monipuolisen opetusmateriaalin ja ryhmäopetuksen hallinta.

Lisäksi eduksi katsotaan vankka pianistinen kokemus, relatiivisen solmisaation tuntemus, vapaan säestyksen osaaminen sekä mahdollinen säestystehtävien kokemus.

Osa hakijoista voidaan kutsua opetus- ja/tai soittonäytteeseen sekä haastatteluun. Suoritettua rekrytointia voidaan hyödyntää työtehtävien vakinaistamisessa määräaikaisuuden jälkeen.

Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelo pyydetään lähettämään maanantaina 3.8.2020 klo 16.00 mennessä: sähköpostitse osoitteeseen: ihmo(at)ihmo.fi, aihekenttään merkintä: Hakemus.

Kelpoisuusehdot ovat asetuksen nro 986/1998 mukaiset, palvelussuhteen ehdot määräytyvät yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa rehtori Minna-Maria Pesonen, minna-maria.pesonen(at)ihmo.fi

Tietoja Itä-Helsingin musiikkiopistosta: www.ihmo.fi