OPITTU NÄKYVÄKSI! Oppimisen arviointi taiteen perus­opetuksessa 21.3.2019, Helsinki

Opetushallitus järjestää 21.3.2019 Helsingissä OPITTU NÄKYVÄKSI! Oppimisen arviointi taiteen perusopetuksessa -koulutustilaisuuden, joka on suunnattu taiteen perusopetuksen opettajille ja rehtoreille, kuntien taiteen perusopetuksesta vastaaville, kansalais- ja työväenopistojen opettajille ja rehtoreille sekä muille oppimisen arvioinnista kiinnostuneille taiteen perusopetuksen asiantuntijoille.

Oppimisen ja osaamisen arviointi on opettajan tehtävä, jonka toteuttamista edesauttaa oppilaitoksen yhteinen, välittävä ja osallistava toimintakulttuuri. Oppimisen arviointi taiteen perusopetuksessa -koulutuksen tavoitteena on innostaa ja antaa tukea oppimisen arvioinnin kehittämiseen paikallisesti. Koulutus avaa taiteen perusopetuksen opetussuunnitelman perusteiden 2017 oppimisen arvioinnin yleisiä ja taiteenalakohtaisia linjauksia.

Koulutuksessa keskustellaan taiteen perusopetuksen oppilaan arvioinnin kehittämistarpeista. Tarkoitus on yhdessä hahmottaa muun muassa arvioinnin kriteerien merkitystä ja käyttöä. Pohdimme myös oppimisen arvioinnin linjausten edellyttämiä pedagogiikan ja toimintakulttuurin kehittämistarpeita.

Tule mukaan kehittämään arviointiosaamista yhdessä kollegojen kanssa: Mitä opetussuunnitelman perusteiden linjauksilla tosiasiassa tarkoitetaan? Miksi yhteisön toimintakulttuurilla on merkitystä oppimisen arvioinnin kannalta? Milloin oppimisen arviointi on eettisestä kestävää?

Osallistumismaksu 260 € + alv 24 % sisältäen ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Ohjelma, lisätietoja ja ilmoittautuminen (5.3.2019 mennessä): www.oph.fi/koulutus

tai suoraan oheisen linkin kautta: OPITTU NÄKYVÄKSI

Voit halutessasi välittää tämän viestin myös eteenpäin kollegallesi!

Ystävällisin terveisin,

Opetushallitus
Koulutus ja kustantaminen
www.oph.fi/koulutus