Musiikkioppilaitoksen opettajan kokoaikainen virka (musiikin hahmotusaineet)

Musiikkioppilaitoksen opettajan kokoaikainen virka (musiikin hahmotusaineet) haettavana Länsi-Uudenmaan musiikkiopistossa 4.1.2021 alkaen toistaiseksi. Länsi-Uudenmaan musiikkiopisto on Lohjan kaupungin ylläpitämä vireä musiikkioppilaitos, joka Lohjan lisäksi toimii Vihdin kunnassa. Avoinna olevaan tehtävään kuuluu opetusta sekä Lohjalla että Vihdissä.

Etsimme nyt innostuneeseen joukkoomme opettajaa, jolla on vahvaa pedagogista osaamista, oppimiseen innostava ote, valmius opettaa niin pienten lasten alkeisryhmiä kuin syventävien opintojen oppilaita, sekä hyvät työyhteisötaidot. Arvostamme yhteismusisointi-/kuoron tai yhtyeen johtamistaitoja, solmisoinnin tuntemusta, erityisoppijaosaamista ja musiikkiteknologisia taitoja. Hakijan on hyvä tiedostaa musiikkiopiston työn näkyvyyden merkitys talon ulkopuolella. 

Kelpoisuusehdot ovat asetuksen 986/1998 mukaiset. Palkka määräytyy OVTES:n mukaan. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen vaalin vahvistamista esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveyshuolto oy:n todistus terveydentilastaan sekä lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi (työavain LOH-06-60-20) maanantaihin 5.10. klo 15.00 mennessä. Hakemukseen tulee liittää pdf -tiedostona jäljennökset tutkintotodistuksista. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen, johon on liitetty kopiot tutkintotodistuksista, 5.10.2020 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta. Kuoreen tunnus LOH-06-60-20. Hakijat tai osa heistä kutsutaan haastatteluun ja mahdolliseen opetusnäytteeseen.

Lisätietoja antaa rehtori Hanna Repo-Nikkanen (puh. 044-3741485, hanna.repo-nikkanen@lohja.fi)