Musiikkiopiston rehtori

Kotkan seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys hakee

rehtoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2021 alkaen. Hakuaika on 12.4. – 7.5.2021.


Kotkan seudun musiikkipisto on opetustuntikohtaisen valtionavun piiriin kuuluva oppilaitos, jota ylläpitää Kotkan seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys ry. Oppilaitoksessa annetaan musiikin laajan oppimäärän mukaista taiteen perusopetusta suomen kielellä. Toiminta-alueemme on Kotka, Hamina, Virolahti, Miehikkälä ja Pyhtää.  Toiminnassamme on mukana n. 850 oppilasta ja opettajakuntaa on noin 50. Hallinnossa työskentelee rehtorin lisäksi taloudenhoitaja, toimistonhoitaja sekä kaksi opettaja-apulaisrehtoria. Toimipisteemme sijaitsevat Kotkassa ja Haminassa.


Oletko sinä tuleva rehtorimme? Arvostamme hakijassa omakohtaista perehtyneisyyttä musiikkiopistoon työyhteisönä, kokemusta hallintotehtävien ja talouden hoidosta, hyviä esimies- ja vuorovaikutustaitoja, yhteistyöhalukkuutta sekä taitoa ja tahtoa kehittää opistoamme edelleen.

Tarjoamme uudelle rehtorille työpaikan vireästä ja musiikki- kulttuurikaupungista meren äärellä.  Musiikkiopistomme tekee aktiivista yhteistyötä alueen muiden kulttuuritoimijoiden kanssa. Henkilökuntamme on ammattitaitoista ja työhönsä sitoutunutta.


Tehtävän palkkauksessa ja muissa työehdoissa noudatetaan Sivistystyönantajat ry:n yksityisen opetusalan työehtosopimusta.  Kelpoisuusehdot ovat asetuksen 1998/986 mukaiset. Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote (L504/2002). Tehtävässä on 6 kk:n koeaika.


Vapaamuotoiset hakemukset kelpoisuuden osoittavine todistuksineen ja ansioluetteloineen pyydetään toimittamaan 7.5. klo 16.00 mennessä sähköpostitse rehtori Niina Huopaiselle niina.huopainen@ksmo.fi.

Osa hakijoista tullaan kutsumaan haastatteluun, jotka järjestetään viikolla 20.

Tiedustelut:
Rehtori: Niina Huopainen, niina.huopainen@ksmo.fi         050 3592755

Kannatusyhdistyksen hallituksen puheenjohtaja:

Risto Pellava, risto.pellava@kymp.net, 040 5917145