Kuopion konservatorio etsii tuottaja-tiedottajaa vakituiseen työsuhteeseen

Oletko viestinnän ja tapahtumatuottamisen ammattilainen, ja haluaisit tehdä töitä yhdessä Suomen suurimmista musiikki- ja tanssioppilaitoksista?

Etsimme nyt joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen tuottaja-tiedottajaa, joka vastaa oppilaitoksen musiikki- ja tanssitapahtumien tuottamisesta sekä viestinnän kokonaisuudesta. Hakijalta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja kokemusta viestinnän monipuolisista työtehtävistä. Eduksi katsotaan kulttuurialan tuntemus sekä kokemus musiikin ja/tai tanssin tapahtumatuotannosta. Itsenäinen ja kehittävä työote sekä erinomaiset yhteistyö- ja organisointitaidot ovat oleellisia tehtävän hoitamisen kannalta.

Kuopion konservatorio on kannatusyhdistyksen ylläpitämä, tuntiperusteista valtionosuutta saava musiikkioppilaitos, joka antaa laajan oppimäärän taiteen perusopetusta musiikissa ja tanssissa 2500 oppilaalleen sekä musiikin ammatillista koulutusta noin 70 opiskelijalle 130 opettajan voimin. Konservatorio toimii Kuopion lisäksi Juankosken, Lapinlahden, Nilsiän, Siilinjärven ja Suonenjoen toimipisteissä.

Tehtävään voi hakea 24.1.2023 klo 14 asti. Työpaikka sijaitsee Kuopion konservatorion tiloissa Kuopion Musiikkikeskuksella. Työ on pääosin toimistotyöaikainen, mutta se sisältää välillä myös ilta- ja viikonlopputyötä. Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote. Koeaika on 4 kk. Työ alkaa mahdollisimman pian. Palkkaus on Sivistystyönantajat ry:n yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukainen, alkupalkka 2.680,07 € ja loppupalkka (kaikilla kokemuslisillä) 3.135,30 €.

Lue ohjeet tehtävään hakemisesta ja tarvittavista hakemusliitteistä TE-palveluiden sivuilta: https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/11779939