KUHMON MUSIIKKIKURSSIT

Kuhmon musiikkikurssit on kuulunut musiikin ammattiopiskelijoiden ja aktiiviharrastajien kesäohjelmaan jo puolen vuosisadan ajan. Kuhmon kurssit yhdessä Kamarimusiikkijuhlien kanssa on maailmanlaajuisestikin ainutlaatuinen tapahtuma, jossa oppiminen on hyvin kokonaisvaltaista. Omien tuntien ja harjoittelun lisäksi Kuhmoon tullaan kokemaan monia unohtumattomia konsertteja huipputason taiteilijoiden esittäminä, samojen soittajien, jotka muodostavat myös musiikkikurssien opettajakunnan rungon. Myös mestarikurssien seuraaminen on hyödyllistä ja antoisaa.

Välivuoden jälkeen kurssitarjontaan ovat palanneet myös kamarimusiikin työpajat, joissa opiskelijat pääsevät harjoittamaan ja esittämään teoksia yhdessä taiteilijoiden kanssa. Työpajat ovat oiva tapa syventää musiikkiopintoja, sillä siihen mihin perinteinen opetus loppuu, siitä yhteismusisointi luontevasti jatkaa.

Koska Kuhmossa monet opettajat voivat ottaa korkeintaan 1-2 oppilasta, kannattaa kurssille hakiessa ilmoittaa kaikki opettajat jotka kiinnostavat, sillä joillekin opettajille voi olla paljonkin hakijoita.  Onneksi loistavia opettajia Kuhmossa kuitenkin riittää.

Tervetuloa kaikki oppimishaluiset musiikinopiskelijat nauttimaan kansainvälisestä ilmapiiristä ja hyödyntämään jokakesäinen Kuhmon anti!

Lisätietoja: https://kuhmofestival.fi/musiikkikurssit

Hakemukset viimeistään 14.4.