Harto Pönkä: Somepalvelut musiikkiopiston opetuksessa -WEBINAARI

Webinaari to 22.11.2018 klo 10-12

Musiikkiopistojen oppilaat käyttävät erilaisia somepalveluja vapaa-ajallaan. Voisiko palveluja käyttää myös musiikkiopiston opetuksessa? Mitkä palvelut olisivat parhaita eri tarkoituksiin?

Koulutuksessa
– luodaan katsaus keskeisiin sosiaalisen median palveluihin
– arvioidaan palveluiden mahdollisuuksia ja rajoituksia opetuksessa
– opitaan, mitä tulisi huomioida palvelujen opetuskäytössä
– opitaan, miten suunnitellaan opetusta, jossa käytetään verkko- ja somepalveluita

Kenelle
Kurssi sopii musiikkiopistojen opettajille, rehtoreille ja muulle henkilökunnalle.

Kouluttaja
Harto Pönkä (KM) työskentelee yrittäjänä ja sosiaalisen median asiantuntijana Innowisessa. Sosiaalisen median koulutuksia ja konsultointia Pönkä tekee eri alojen yrityksille ja yhdistyksille sekä julkishallinnon organisaatioille kuten yliopistoille, oppilaitoksille, kunnille ja ministeriöille.Viime vuosina hän on osallistunut mm. Purot.net -yhteistyö- ja oppimisalustan perustamiseen ja kehittämiseen.

Pönkä on julkaissut kirjat Sosiaalisen median käsikirja (2014) ja Open somekirja (2017, Docendo). Ensiksi mainittu on yleisteos sosiaalisesta mediasta ja jälkimmäinen keskittyy somen käyttöön opetuksessa. Pönkä on myös aktiivinen verkkokeskustelija, bloggaaja ja kolumnisti. Osa Pöngän työnkuvaa on lisäksi some-tilastokatsausten ja verkostoanalyysien tekeminen. Harto Pönkä on sosiaalisen median tunnettu asiantuntija, jonka näkemyksiä myös alan trendejä tutkivat korkeakoulut, yritykset sekä media arvostavat. Kouluttajana Harto saa kiitosta selkeästä esitystavasta, osallistamisesta ja faktojen tuoreudesta.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ viimeistään pe 16.11.2018. Mukaan voidaan ottaa korkeintaan 100 osallistujaa.

Koulutus on maksuton. Se on osa Opetushallituksen rahoittamaa kehittämishanketta, jota koordinoi Lauttasaaren musiikkiopisto.

Lisätietoja:Matti Jordman, Lauttasaaren musiikkiopisto, 040-5067324, matti.jordman@lmo.fi

Lataa esite (pdf)