Klarinetinsoiton opettaja

Ylivieskan seudun musiikkiopistoon haetaan klarinetinsoitonopettajaa osa-aikaiseen virkaan toistaiseksi voimassaolevaan virkasuhteeseen. Vähimmäisopetusvelvollisuus on 70% täyden viran opetusvelvollisuudesta. Tällä hetkellä opetusta on yli 20 viikkotuntia. Virkaan kuuluu opetusta eri toimipisteissä tarpeen mukaan. Oman auton käyttö on toimialueen laajuudesta johtuen välttämätöntä.

Haemme osaavaan ja mukavaan joukkoomme innostunutta ja yhteistyökykyistä pedagogia, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot ja vahvaa pedagogista osaamista sekä yksilö- että ryhmäopetukseen. Arvostamme myös oman soittimen erinomaista hallintaa sekä kamarimusiikkikokemusta.

Kelpoisuusehdot ovat asetuksen 986/98 mukaiset ja muut palvelussuhteen ehdot kunnallisen opetusalan virkaehtosopimuksen mukaiset. Hakijat tai osa hakijoista kutsutaan haastatteluun sekä opetus- ja soittonäytteeseen, jotka järjestetään Ylivieskassa viikolla 22 tai 23.

Virkaan valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain (504/2002) 6 §:n 2 mom. mukainen rikosrekisteriote. Virka täytetään 6 (kuuden) kuukauden koeajalla.

Ensisijainen haku Kuntarekry:n kautta. Hakuaika päättyy 21.5.2021 klo 15.00, jolloin myös postitse lähetettyjen hakemusten tulee olla perillä. Postitse hakemuksen liitteineen voi osoittaa Ylivieskan seudun musiikkiopiston rehtorille (Kyöstintie 4, 84100  Ylivieska, kuoreen merkintä ”klarinetti-opettajan virka”). Tutkinto- ja työtodistukset tarkistetaan haastatteluun kutsutuilta haastattelupäivänä.