Kielisoitintenopettaja Käpylän musiikkiopiston kamulinjalle

Käpylän musiikkiopisto on kodikas ja luotettava, humaani ja asiantunteva. Pedagogimme omaavat rautaisen ammattitaidon. He tukevat oppilaittensa musiikillista kasvua rakkaudella ja lämmöllä, ymmärryksellä ja tavoitteita asettaen. Käpylän musiikkiopisto on musiikillisen tekemisen ja kokemisen mahdollistaja noin 750 oppilaalle.

Käpylän musiikkiopisto (erityisesti kamulinja) julistaa haettavaksi toistaiseksi voimassa olevan sivutoimisen kielisoitintenopettajan työsuhteen 1.8.2021 lähtien. Tuntimäärä tulee ensimmäisenä lukuvuonna asettumaan noin 5 viikkotuntiin.  

Etsimme 60 vuotta täyttäneen opistomme opettajariveihin monipuolista ja innostavaa kielisoitintenopettajaa, jonka toimenkuvaan sisältyy sekä kitaran-, mandoliinin- että ukulelensoiton opetusta, mahdollisesti soitinvalmennusta sekä kansanmusiikin ryhmäopetusta. Sekä yksilö- että ryhmäopetus räätälöidään osaltaan valitun opettajan osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. 

Edellytämme opettajalta: 

  • kansanmusiikkipedagogiikan vahvaa osaamista
  • monipuolista kielisoitinten osaamista
  • uuden opetussuunnitelman hengen mukaista pedagogista osaamista
  • työkokemusta alalta 
  • erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja

Lisäksi arvostamme: 

  • innostusta ja osaamista opetuksen kehittämiseen  
  • halukkuutta osallistua aktiivisesti kamukollegiomme ja koko opettajakunnan yhteiseen toimintaan 

Kelpoisuusehto: Kelpoisuusehdot ovat asetuksen 986/1998 mukaiset. Palvelussuhteen ehdot ovat Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset. Valitun henkilön on ennen työsopimuksen allekirjoittamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote

Odotamme hakemustasi to 15.4.2021 mennessä. Haastattelut, opetus- ja soittonäytteet järjestämme torstaina 6.5.2021. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteisiin rekry@kmo.fi sekä maija.karhinen-ilo@kmo.fi

Lisätietoja:

Apulaisrehtori (kamulinja) Maija Karhinen-Ilo
maija.karhinen-ilo@kmo.fi
050 449 8931

Rehtori Tuuli Talvitie
tuuli.talvitie@kmo.fi
050 449 8922