Johtosävelet 2.0 – toiminta­kulttuurin ja pedagogisen laadun johtaminen

Tarvitseko välineitä organisaatiosi toimintakulttuurin muutoksen johtamiseen? Miten pedagogista laatua johdetaan? Kuinka saat oppilaitoksesi koko potentiaalin mukaan muutoksessa elämiseen ja yhteistoiminnalliseen kehittämiseen? Tarvitsetko tukea vuorovaikutuksen, yhteistyön ja verkostotyön johtamiseen? Muun muassa näihin kysymyksiin vastaa Opetushallituksen rahoittama Johtosävelet 2.0 -täydennyskoulutus.

Koulutus tarkastelee toimintakulttuurin muutoksen johtamista ja pedagogisen laadun parantamista uusien OPS:ien näkökulmasta. Koulutuksessa käytetyt työtavat antavat välineitä jaettuun ja valmentavaan johtajuuteen, ne tukevat kehittäjäosaamista ja uusien toimintamallien pilotointia oppilaitoksissa sekä oppilaitoksen yhteisten arvojen tunnistamista ja kestävää kehitystä.

Johtosävelet 2.0 -koulutus on suunnattu taiteen perusopetuksen ja ammatilliseen koulutuksen sekä vapaan sivistystyön oppilaitosten johdolle, hallinnolle, tiimien vetäjille ja luottamushenkilöille. Samasta oppilaitoksesta voi koulutukseen osallistua useampi henkilö.

Lisätiedot, ohjelma ja ilmoittautuminen: https://www.metropolia.fi/koulutukset/opetustoimi/johtosavelet2/