Haetaan matalien vaskien lehtoria – Pirkanmaan musiikkiopisto

Pirkanmaan musiikkiopisto hakee 1.8.2024 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen matalien vaskien (pasuuna, baritonitorvi, tuuba) lehtoria. Opetusvelvollisuus on 23 tuntia. Tehtävään saattaa sisältyä myös orkesterien ja yhtyeiden ohjausta sekä soitinpajatoimintaa. 

Mitä haemme:

Etsimme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja omaavaa opettajaa, jolla on kykyä opettaa ja innostaa kaikentasoisia ja -ikäisiä oppilaita. Opettajalla tulee olla valmiudet myös yhteismusisoinnin ohjaamiseen. 

Meistä:

Pirkanmaan musiikkiopisto (PMO) on yksi maamme suurimmista musiikkiopistoista. Visiomme on olla pidetty kumppani elämän eri vaiheissa. Toimintamme perustana toimivat arvot ovat musiikin ilo, osallisuus yhteisössä sekä yhdenvertaisuus. Työyhteisössämme arvostetaan avointa vuorovaikutusta, yhteistyötä ja monenlaista kehittämistä.  

Kelpoisuus:

Tehtävään vaaditaan asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Kelpoisuus tulee olla vähintään yhteen haetun instrumenttiryhmän soittimeen.

Hakuprosessi:

Hakuaika päättyy sunnuntaina 14.4.2024. Lähetä cv ja vapaamuotoinen hakemus, josta ilmenee koulutuksesi, työkokemuksesi ja pedagogiset vahvuutesi osoitteeseen rekry@pmo.fi. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei käsitellä.

Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun sekä soitto- ja opetusnäytteeseen. Tilaisuus järjestetään tiistaina 30.4.2024 klo 10–15 välisenä aikana. 

Lisätietoja: rehtori Jouni Auramo, p. 050 313 5588, jouni.auramo@pmo.fi