ENNAKKOINFO: Puhallinpäivät 2018 Helsinki

Hei puhallinmusiikin ammattilaiset ja orkesterinjohtajat!

Kun varmaan joka puolella suunnitellaan – tai ollaan jo suunniteltu – ensi vuotta, niin vinkkinä tämä:

Nuoriso-orkesterien konserttikavalkadin toteuttaminen Musiikkitalon konserttisalissa puhallinpäivien yhteydessä sunnuntaina 18.3.2017 on uusi avaus, jolla houkutellaan lapsia ja nuoria puhallinorkesterimusiikin pariin ja tuetaan harrastuksen jatkumista aikuisikään saakka. Mukaan toivotaan erityisesti kuviomarssia toteuttavia orkestereita eri puolelta Suomea!

Puhallinpäiviin liittyen kaikki puhallinorkesterit kautta maan osallistuvat yhteiseen Aloitusfanfaariin maanantaina 12.3.2018. Tilaussävellyksen nuotit tulevat nettisivuillemme ladattavaksi maksutta syksyllä 2017. Esityksen voisi joko livestreamata tai livefacebookata, jos se toteutetaan esimerkiksi omassa harjoitussalissa.

Samalla viikolla on tarjolla mestarikursseja musiikkiopiston oppilaille. Myös kapellimestareille ja puhallinpedagogeille paljon ohjelmaa: seminaareja ja koulutusta, joten nekin aikataulut kannattaa laittaa ylös – tästä tulee suuri koulutus- ja konserttitapahtuma.

Tuttujen puhallinorkesteriteosten esittelykonserttien lisäksi tarjolla on myös eri tasoisten big band -ohjelmistojen esittelyä. Konserttitarjonta on muutenkin laaja, jokainen löytää varmasti mielenkiintoista ohjelmaa.

Lisätietoa sekä ilmoittautumisohjeet kursseille, seminaareihin ja puhallinpäiville sekä esiintyjäksi hakeminen tulevat heti syyslukukauden alkajaisiksi nettisivuille:

helsinginpuhallinmusiikkiyhdistys.com

Toimintaa voi seurata myös Helsingin Puhallinmusiikkiyhdistyksen Facebookin kautta! Kannattaa käydä tykkäämässä. 🙂

 

Ollaan kuulolla!

https://www.youtube.com/watch?v=R9gI-IpEnUY

 

Hyvää kesälomaa kaikille!

 

yst.terv.

Marjo Riihimäki

Puhallinpäivien koordinaattori

Helsingin puhallinmusiikkiyhdistys

+358 (0)50 3610431

Vastaa