Avoin työpaikka: MUSIIKIN PERUSTEIDEN OPETTAJAN VIRANSIJAINEN (Merikanto-opisto)

MERIKANTO-OPISTO
(Virrat, Ruovesi, Ähtäri, Mänttä-Vilppula, Orivesi, Juupajoki)

hakee ammattitaitoiseen ja mukavaan työyhteisöönsä

MUSIIKIN PERUSTEIDEN OPETTAJAN VIRANSIJAISTA

Merikanto-opisto on kuuden kunnan alueella toimiva, n. 800 oppilaan alueellinen musiikin ja tanssin laajan oppimäärän opetusta antava oppilaitos. Etsimme innostunutta ja innostavaa pedagogia, jolla on halua kehittää koko opiston musiikin perusteiden opetusta.

Hakijalta edellytetään aktiivista ja kehittävää pedagogista otetta, monipuolista muusikkoutta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä sitoutumista työtehtävään. Arvostamme musiikkiteknologian tuntemusta sekä opetuksessa tarvittavien laitteistojen ja ohjelmistojen hallintaa ja ylläpitoa. Katsomme eduksi myös sovittamistaidot sekä kokemuksen toiminnallisten työtapojen käyttämisestä.

Kelpoisuusehdot ovat asetuksen 986/1998 mukaiset. Tehtävän hoito tapahtuu useammassa toimipisteessä (Virrat, Ruovesi ja Mänttä-Vilppula), joten oma auto on välttämätön. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Tehtävään haetaan kuntarekryn (www.kuntarekry.fi) kautta 30.4.2021 klo 16.00 mennessä.

Kelpoisuuden osoittavat todistukset ja työtodistukset tarkistetaan haastattelun yhteydessä.

Työpaikkaan valitun tulee esittää lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rikosrekisteriote.

Hae paikkaa täältä.

Lisätietoja

https://www.virrat.fi/

http://www.merikanto-opisto.fi