Avoimia työpaikkoja: Koillis-Lapin musiikkiopisto (Kemijärvi)

Kemijärvi on n. 7 400 asukkaan tuntureiden kaupunki taivaan tulien loisteessa. Vesistöjen ympäröimänä Kemijärvi tarjoaa asukkailleen ja matkailijoille loistavat harraste- ja ajanviettomahdollisuudet sekä viihtyisän asuinympäristön.

Kemijärven kaupungin hyvinvointipalveluiden palvelualueelle Koillis-Lapin musiikkiopistoon haetaan:

  • PIANONSOITON OPETTAJAA
  • KLARINETIN JA SAKSOFONIN SOITON SIVUTOIMISTA TUNTIOPETTAJAA

Koillis-Lapin musiikkiopisto on alueellinen oppilaitos, joka järjestää taiteen laajan oppimäärän mukaista musiikin ja tanssin opetusta Kemijärvellä, Sallassa, Pelkosenniemellä sekä Savukoskella.

Pianonsoiton opettaja virka 1.8.2021 alkaen toistaiseksi:

Tehtäviin kuuluu pianonsoiton opetuksen lisäksi säestystä ja mahdollisesti musiikin hahmotusaineiden opetusta. Tehtävän toimipaikka on Kemijärvi. Työsuhteen alussa opetusta on Kemijärvellä, Savukoskella ja Pelkosenniemellä. Opetusvelvollisuus on 23 h/vko.

Hakijalle on eduksi osoittaa valmiutta myös improvisoinnin ja säveltämisen opettamiseen sekä kiinnostus musiikkiteknologian ja etäopetuksen käyttämiseen opetuksessa.

Klarinetin ja saksofonin soiton sivutoiminen tuntiopettaja 10.8.2021 alkaen toistaiseksi:

Tehtäviin kuuluu klarinetin- ja saksofonin soitonopetus. Opetuspaikkana on Kemijärvi. Opetusta on tällä hetkellä 5h/vk.

Edellä mainituissa tehtävissä palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Valinnassa noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työnantajana Kemijärven kaupunki on savuton.

Tehtävien kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (1998/986) mukaisesti.

Tehtäviin valittujen on 30 päivän kuluessa valitsemisesta toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Hakemuksia ei palauteta.

Hakemus toimitetaan 16.4.2021 klo 15 mennessä Kuntarekryyn (työavain 349993) tai Kemijärven kaupungin kirjaamon osoitteeseen Kemijärven kaupungin kirjaamo, PL 5, 98101 Kemijärvi tai sähköpostilla osoitteeseen kirjaamo@kemijarvi.fi. Kuoreen tai sähköpostin osoitekenttään merkintä PIANONSOITON OPE tai KLARINETIN JA SAKSOFONIN OPE.

Ensisijaisesti toivomme hakemusta Kuntarekryyn, www.kuntarekry.fi.

Käytämme kaupunginhallituksen päätöksen 22.2.2021 § 63 mukaisesti anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle esimiehelle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen.

Koillis-Lapin musiikkiopiston vt. rehtori Terhi Heikkilä p. 040 576 2243 tai sähköposti: terhi.heikkila@kemijarvi.fi.