SML:N SYYSPÄIVÄT OSANA MUKAAN! -PÄIVIÄ 17.-20.11.2021Musiikkikasvatusväki kokoontuu tänä syksynä Tampere-talolle viettämään Valtakunnallisia musiikkikasvatuspäiviä (Mukaan!) 17.-20.11.2021. SML:n syyspäiväohjelma toteutuu osana musiikkikasvatuspäiviä.

Torstaina 18.11. klo 13.00 – 14.30 Musiikin opintopolut -hanke esittäytyy ja on tilaisuus keskustella musiikin alan eri asteiden koulutuksesta ja etenkin taiteen perusopetuksen järjestelyistä ja siirtymäkohdista sekä alan tiedonkeruun kehittämisestä.

Klo 16 pidetään hallituksen kyselytunti ja klo 17 liiton syyskokous, jossa valitaan liitolle uusi puheenjohtaja ja kaksi hallituksen jäsentä. Muistattehan lähettää syyskokousvaltakirjanne liittosihteerille etukäteen keskiviikkoon 17.11. klo 12 mennessä.

Paikalle kannattaa tulla jo keskiviikkona, jolloin seminaaripäivän jälkeen järjestetään musiikkioppilaitosväen yhteinen illallinen. Pedagogien päivää vietetään perjantaina, jolloin osallistujajoukon odotetaan moninkertaistuvan. Tapahtuman huipentaa lauantain yleisöpäivä, jolloin estradit valtaa monisatapäinen esiintyjäjoukko pääosin pirkanmaalaisista musiikkioppilaitoksista.

 Keskiviikkona 17.11. illanvietto ravintola Periscopessa (Ratinan kauppakeskus, Vuolteenkatu 1, Tampere) ke 17.11. klo 19.30 alkaen. Illallisen hinta on 44 € – 51 € ja se määräytyy lopullisen osallistujamäärän mukaan. Ilmoittautuminen illalliselle on päättynyt 31.10. mutta mikäli se unohtui tuolloin, voit vielä jälki-ilmoittautua liiton toimistolle.

Osana tapahtumaa myös: X-REX-MEETING!

Torstaina 18.11.2021 klo 16.00 – 18.00 Vihdoinkin yhdessä! Musiikkioppilaitosten eläkeläisrehtorien ja -apulaisrehtorien kauan odotettu ja toivottu tapaaminen järjestetään Mukaan! -päivien oheistapahtumana Tampere-talon Pienen salin lämpiössä. Ohjelmassa on vapaamuotoista seurustelua, runsaasti nostalgiaa ja kuulumisten vaihtoa. Mukaan ilmoittautuvat seniorireksit saavat kutsun myös kaupungin vastaanotolle samana iltana klo 20 Raatihuoneelle. Ilmoittautuminen X-Rex-meetingiin tapahtui Mukaan-päivien ilmoittautumisen yhteydessä.

PUHEENJOHTAJAVAALI
 
Syyskokouksessa to 18.11. valitaan liitolle uusi puheenjohtaja. Tehtävää kuusi vuotta hoitanut Jouni Auramo ei asetu ehdolle. Ehdotuksia tai ilmoittautumisia voi edelleen lähettää toiminnanjohtaja Eija Kauppiselle sähköpostitse (eija.kauppinen@musicedu.fi) ja toki ehdolle voi asettua vielä syyskokouksessakin.

Mukaan!-päivät

Musiikkikasvatuspäivät 2021 on FiSMEn jäsenille ja tapahtuman esiintyjille ilmainen, muille osallistumismaksu on 20/10€. Osallistumismaksu kattaa ohjelman keskiviikosta perjantaihin. Lauantain Musiikki soi! -päivään voi ostaa lipun (10/5€) Lippu.fi -sivuilta. 

Osa ohjelmasta striimataan suoratoistona, joten tapahtumaan voi osallistua myös etäyhteydellä. Etäyhteydellä osallistumismaksu on 20€. 

Ilmoittautumisaika on päättynyt lokakuun lopussa.

Tapahtuma pyritään toteuttamaan suunnitellusti lähitapahtumana ottaen huomioon voimassa olevat viranomaismääräykset. 

Mukaan! -päiviä voi seurata  Facebookissa ja Instagramissa.
#mukaan #musiikkikasvatus #fisme

Mukaan!-päivien koko ohjelma:

Keskiviikko 17.11. Musiikki vaikuttaa!

Torstai 18.11. Musiikki yhdistää!

Perjantai 19.11. Musiikki kasvattaa!

Lauantai 20.11. Musiikki soi!

https://fisme.fi/mukaan/