SML:n kevätpäivät 10.-12.4.2018 Lappeenrannassa

Tervetuloa liiton kevätpäiville 10.-12.4.2018, joita isännöi 60-vuotisjuhlaansa viettävä Lappeenrannan musiikkiopisto. Päivien teemoja ovat musiikkioppilaitosten ja taiteen perusopetuksen viestintästrategia ja julkisuuskuva, OKM:n tekeillä oleva taiteen perusopetuksen rahoitusjärjestelmän uudistamistarpeisiin kohdistuva selvitys sekä tietenkin myös puupuhaltimien teemavuosi.

Torstaiaamuna on jälleen tilaisuus esitellä oppilaitosten kehittämishankkeita. Etenkin olisi hienoa kuulla puupuhaltimien oppilasrekrytointiin liittyvistä hankkeista, mutta muitakin hankkeita voi hyvin tarjota. Mukaan mahtuu 3-4 noin vartin mittaista esittelyä. Ota yhteyttä toimistoon!

Perjantaina 12.4. pidetään liiton sääntömääräinen vuosikokous, jonka kutsu lähetetään jäsenoppilaitoksille sähköpostitse maaliskuun alkupuolella.

Kevätpäiville ilmoittaudutaan verkkolomakkeella 22.3. mennessä. HUOM. Luethan oheisen infon ennen ilmoittautumislomakkeen täyttämistä. Siinä on tärkeää tietoa lomakkeella tehtävistä valinnoista. Siitä löytyvät myös tiedot hotelleista, joista voi itse varata majoituksen. Varauskiintiöt ovat voimassa 15.3. asti.

Kevätpäivien ohjelma
Kevätpäivien info
Ilmoittautumislomake