Selvät sävelet: Sanna Kivijärvi ja saavutettavuus musiikinopetuksessa

Sanna Kivijärven kuva ja teksti Selvät Sävelet: Sanna Kivijärvi ja saavutettavuus musiikinopetuksessa.

Miten tehdä musiikinopetuksesta saavutettavampaa?  

Tässä Selvät sävelet -jaksossa puhutaan tästä aiheesta Taideyliopiston Sibelius-Akatemian tohtori Sanna Kivijärven kanssa.

Sanna on ​​Musiikkikasvatuksen yliopistonlehtori Taideyliopiston Sibelius-Akatemialla, jossa hän opettaa sekä tulevia perusopetuksen ja lukion musiikinopettajia että instrumenttipedagogeja. Hän on myös Musiikkikasvatuksen yhdenvertaisuuden tutkija ja Taideyliopiston yhdenvertaisuus- ja tasa-arvo -työryhmän jäsen ja mukana myös opettajana Metropolia ammattikorkeakoulussa monialaisessa Luovuus ja taide sosiaali- ja terveysaloilla -koulutuksessa, jossa taiteen saavutettavuus on keskeinen sisältöalue.

Saavutettavuus musiikinopetuksessa on myös teema kohta alkavilla SML:n ja Suomen konservatorioliiton yhteisillä syyspäivillä, jotka pidetään satavuotista taivaltaan juhlivalla Helsingin konservatoriolla 21.-23.11.2022.

Selvät sävelet on podcast musiikinopetuksesta Suomessa. Sitä  julkaisee Suomen musiikkioppilaitosten liitto. Ohjelman on toimittanut Mikko Kapanen.

Kun tilaat podcastin itsellesi vaikka Spotifyssa, Apple tai Google podcastista tai melkeinpä miltä muulta tahansa alustalta saat uudet jaksot automaattisesti, kun ne ovat julkaistu.