Nuori Soittaa! 2022 -ilmoittautuminen käynnissä.

Tällä kertaa perinteikäs Nuori Soittaa! -tapahtuma järjestetään uudistetulla konseptilla.

Nuori soittaa! -tapahtuma järjestetään tänä vuonna to 1.12. – pe 2.12. 2022. Tapahtuma on valtakunnallinen, mutta se toteutetaan paikallisesti:To 1.12. on oppilaitosten oma päivä, jolloin Nuori soittaa! -kokoonpanot järjestävät avoimet harjoitukset. Harjoituksiin kutsutaan omat sidosryhmät, vanhemmat, mediaa ja paikallisia päättäjiä. Tapahtuma avataan soittamalla Finlandia oppilaitoksen itse valitsemalla kokoonpanolla (esim. kuoro-, orkesteri- tai duosovitus) siten, että Finlandia soi samalla kellonlyömällä ympäri Suomen.


Pe 2.12. on oppilaitosten vierailupäivä, jolloi yksi oppilaitos isännöi/emännöi 2-5 vierailua. Vierailujen aikana Nuori soittaa! -kokoonpanot soittavat ohjelmistonsa toisilleen sekä pedagogiselle raadille, joka muodostetaan oppilaitosten opettajista, rehtoreista ja mahdollisesti ulkopuolisista asiantuntijoista.

SML koordinoi hankkeen toteuttamista, tiedottamista ja viestintää sekä kutsuu tapahtumalle suojelijat tunnetuista musiikki- ja kulttuurialojen vaikuttajista.Koordinoinnin toteuttamista varten pyydämme teitä ilmoittautumaan alustavasti 16.5. mennessä vastaamalla alla olevaan kyselyyn (sitovat ilmoittautumiset elokuussa).