Musiikin opintopolut -hankkeet tulokset julkaistaan 16.2.

Tervetuloa kuulemaan Musiikin opintopolut -hankkeen kautta piirtyvää kuvaa musiikkikasvatuksen ja -koulutuksen tilanteesta Suomessa sekä tarkastelemaan eri koulutusasteiden välisten siirtymävaiheiden tapahtumia.

Kulttuuripolitiikan tutkimuskeskus Cuporen, Suomen musiikkioppilaitosten liiton ja Suomen konservatorioliiton Musiikin opintopolut -yhteishanke on selvittänyt musiikin opintopolkujen kokonaisuutta sekä nivelvaiheiden tapahtumia kaksivuotisessa hankkeessa vuosien 2021-2022 aikana. Tutkimus on toteutettu opetus- ja kulttuuriministeriön tuella.

Hankkeen julkistustilaisuus järjestetään torstaina 16.2.2023 klo 12.00-14.00 Musiikkiopisto Juvenaliassa (Soittoniekanaukio 1 B, Espoo). 

Tilaisuutta on mahdollista seurata paikan päällä tai striimin välityksellä. Ilmoittaudu mukaan maanantaihin 13.2. mennessä.

Linkki etäosallistujille välitetään ilmoittautumisajan päätyttyä ja julkaistaan Konservatorioliiton etusivulla tapahtumauutisessa. 

Myös tilaisuuden tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin samalla sivulla. Tilaisuudessa kuullaan hankkeen tulosten esittelyn lisäksi muun muassa opetus- ja kulttuuriministeriön kulttuuriasiainneuvos Hanna Koskimiehen puheenvuoro.

Lämpimästi tervetuloa!

Kulttuuripolitiikan tutkimuskeskus Cupore
Suomen musiikkioppilaitosten liitto
Suomen konservatorioliitto