Selvät sävelet: ISMEn maailmankonferenssi – koko maailman musiikkikasvatuksen katseet kohti Suomea!

Tässä Selvät sävelet jaksossa keskustelemme Taideyliopiston Sibelius-Akatemian professorin Heidi Partin kanssa tänä kesänä 28.7.-2.8.2024 Suomessa järjestettävästä ISMEn maailmankonferenssista.

Mistä on kysymys?

Kahden vuoden välein järjestettävä ISMEn maailmankonferenssi on yksi maailman taiteiden opetuksen ja tutkimuksen keskeisimmistä tapahtumista. Musiikkikasvatuksen maailmanjärjestö ISME perustettiin YK:n kasvatus-, tiede- ja kulttuurijärjestö UNESCO:n aloitteesta Brysselissä vuonna 1953. Järjestö edustaa noin 80 jäsenmaata kaikkialla maailmassa ja sen ydinajatus on, että musiikin kokeminen eri muodoissa on tärkeä osa elämää.

Osallistuminen

Suomessa toimivana musiikkikasvatuskentän toimijana voit osallistua konferenssiin myös yhdeksi tai kahdeksi päiväksi. Tämä osallistuminen ei edellytä ISMEn jäsenyyttä. 

Jos sinulta on hyväksytty abstrakti konferenssin ohjelmaan, sinun tulee ilmoittautua osallistujaksi koko konferenssin ajaksi.

Lisätiedot ilmoittautumisesta: ⁠⁠isme2024@confedent.fi⁠⁠

Ilmoittautua voit 1.7.2024 saakka.

⁠⁠Lue lisää…⁠⁠

Tutustu konferenssin kotisivuihin osoitteessa ⁠⁠www.ismeworldconference.org⁠⁠Liity tapahtumaan Facebookissa: ⁠⁠https://fb.me/e/3bf4iYGpf⁠⁠

*****

Selvät sävelet -podcast

Selvät sävelet -podcastia tuottaa Suomen musiikkioppilaitosten liitto ja sen on toimittanut Mikko Kapanen. 

Tilaa podcast, niin saat jaksot itsellesi heti, kun ne on julkaistu. ⁠⁠https://linktr.ee/smlverkossa⁠⁠⁠⁠⁠