Nuori Soittaa! 2020

SML:n hallitus on päättänyt peruuttaa tämän vuoden Nuori Soittaa! -tapahtuman koronatilanteesta johtuen. Tapahtuman sijaan liiton hallitus päätti nimetä 4.11.2020 Nuori soittaa -päiväksi ja haastaa musiikkioppilaitoksia järjestämään tapahtumia paikallisesti. Paikallisten konserttien ja esitysten lisäksi tämän vuotiselle Nuori Soittaa! -tapahtumalle tehdään verkkosivu, johon keräämme jäsenoppilaitosten tekemiä nauhoituksia ja Nuori Soittaa! -esityksiä.

Ilmoittaudu mukaan Nuori Soittaa! verkossa -sivustolle tästä maanantaihin 19.10.2020 mennessä.

Paikalliset konsertit ja nauhoitteet eivät luonnollisesti korvaa eläviä esityksiä ja henkilökohtaisia kohtaamisia tapahtumassa, mutta näin orkesterit ja yhtyeet saavat esityksensä muiden nähtäväksi ja palautetta maamme musiikkielämän huippuosaajilta.

Toivomme, että lähetätte meille videotallenteet 2.11.2020 mennessä Dropboxin, WeTransferin tai vastaavan palvelun kautta. Tallenteet julkaistaan 4.11. Kuopiossa järjestettävän avajaistapahtuman jälkeen klo 12.00. Voitte myös nauhoittaa paikalliset Nuori Soittaa! -esitykset 4.11.2020 ja lähettää ne sitten meille. Päivitämme myös nämä esitykset tapahtuman verkkosivuille mahdollisimman pian niiden saapumisen jälkeen.

Pyydämme, että lähetätte vain sellaisia videoita, joiden kaikilta esiintyviltä alaikäisiltä lapsilta ja nuorilta on asianmukaiset kuvaus- ja julkaisuluvat. Otamme vastaan kaikentasoisia videoita, mutta toki on aina parempi, mitä korkeampi kuvan ja äänen laatu on. Toivomme myös, että lähettäessänne tallennetta ilmoitatte meille esityksen tiedot samaan tapaan, kuin ne ilmoitettaisiin ohjelmakirjaan.

Lisätietoja voi kysyä Mikko Kapaselta.