VIULUNSOITON LEHTORIN VIRKA

ROVANIEMEN KAUPUNGIN KOULUTUSPALVELUT

julistaa haettavaksi Lapin musiikkiopistossa

Toistaiseksi 1.8.2018 lukien

  • viulunsoiton lehtorin viran nro 66368001

 

Lapin musiikkiopisto on Rovaniemen kaupungin ylläpitämä alueellinen oppilaitos. Sivutoimipisteet ovat Sodankylässä, Pellossa ja Posiolla. Opetus on taiteen perusopetuksen musiikin ja tanssin laajan oppimäärän mukaista.

Kelpoisuus edellä mainittuun virkaan määräytyy Asetuksen opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista (986/1998). Pätevyyden osoittavat todistukset tarkistetaan mahdollisessa opetus- ja soittonäytteessä sekä haastattelussa, joka järjestetään kutsutuille 24.–25.5.2018 aikana.

Hakijalta edellytämme valmiuksia monipuoliseen pedagogiseen työhön sekä halua osallistua opetuksen kehittämiseen, suunnitteluun ja organisointiin. Edellytämme myös taitoa opettaa musiikkiopiston eri tasoilla sekä johtaa yhteissoittoa. Valmius vasta-alkajien opetukseen katsotaan eduksi sekä kyky integroida säveltäminen ja improvisointi osaksi opetusta. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä yhteistyökykyä oppilaiden ja huoltajien kanssa, avointa asennetta ja kokemusta vastaavista työtehtävistä. Viulunsoiton lehtori toimii jousikollegion puheenjohtajana. Hakijan tulee olla valmis opettamaan tarvittaessa myös jossain sivutoimipisteessä.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Virkaa haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta voit toimittaa hakemuksen postitse osoitteella: Rovaniemen kaupunki, Kirjaamo, Hallituskatu 7, PL 8216, 96101 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike.

Hakuaika päättyy 11.5.2018 klo 15.00. Pyydämme huomioimaan, että myöhässä tulevia hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Virkaan valitun on toimitettava nähtäväksi Lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tiedustelut: Lapin musiikkiopiston rehtori Kaisa Kuula-Bullat puh. 016 322 2490.

Rovaniemellä 13.4.2018

KOULUTUSPALVELUT