Viulunsoiton lehtorin sijaisuus Lapin musiikkiopistossa

ROVANIEMEN KAUPUNGIN KOULUTUSPALVELUT julistaa haettavaksi Lapin musiikkiopistossa

Viulunsoiton lehtorin viran 66368001 sijaisuuden ajalle 9.3.2020 26.5.2020

Lapin musiikkiopisto on Rovaniemen kaupungin ylläpitämä alueellinen oppilaitos. Sivutoimipisteet ovat Sodankylässä ja Pellossa. Opetus on taiteen perusopetuksen musiikin ja tanssin laajan oppimäärän mukaista.

Kelpoisuus edellä mainittuun virkaan määräytyy Asetuksen opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista (986/1998) 2 §:n perusteella. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkistetaan mahdollisessa opetus- ja soittonäytteessä sekä haastattelussa.

Hakijalta edellytämme valmiuksia monipuoliseen pedagogiseen työhön sekä halua osallistua opetuksen kehittämiseen, suunnitteluun ja organisointiin. Edellytämme myös taitoa opettaa musiikkiopiston eri tasoilla sekä johtaa yhteissoittoa. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä yhteistyökykyä oppilaiden ja huoltajien kanssa, avointa asennetta ja kokemusta vastaavista työtehtävistä. Sijaisuus voi mahdollisesti jatkua myös toimintakaudella 2020–2021.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Virkaan sisältyy opetusta myös Sodankylän toimipisteessä.

Virkaa haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta voit toimittaa hakemuksen postitse osoitteella: Rovaniemen kaupunki, Kirjaamo, PL 8216, 96101 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike.

Hakuaika päättyy 12.1.2020 klo 15.00. Pyydämme huomioimaan, että myöhässä tulevia hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Virkaan valitun on toimitettava nähtäväksi Lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tiedustelut: Lapin musiikkiopiston rehtori Kaisa Kuula-Bullat puh. 016 322 2490.