Varhaisiän musiikinopettaja – Kirkkonummen musiikkiopisto

Haemme kaksikieliseen Kirkkonummen musiikkiopistoon varhaisiän musiikinopettajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.8. 2018 alkaen.

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikka/163678

Olet innostava, reipas ja yhteistyötaitoinen musiikkipedagogi. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja organosointikyvyn. Sinulla on kokemusta yhteistyöstä erilaisten toimijoiden kanssa, esim. päiväkotimuskarit. Olet luonteeltasi monipuolinen kehittäjä ja sinulla on kokemusta monilta varhaisiän musiikinopetuksen osa-alueilta. Katsomme eduksi erityisosaamisen rytmiikassa ja kokemuksen soitinvalmennuksesta. Musiikkiopistossa toimii ruotsinkielisiä ryhmiä, joten ruotsin kielen osaaminen lasketaan eduksi. Työn luonne edellyttää oman auton käyttöä.

Tarjoamme aktiivisen työyhteisön ja mahdollisuuden kehittää itsenäisesti ja monipuolisesti varhaisiän musiikinopetusta Kirkkonummella. Tuemme vahvasti musiikkiopiston henkilöstön ammatillista kehitystä.

Palkkaus OVTES osio F liite 10, hinnoittelutunnus 4 08 04 01 4 tai 4 08 04 01 2. Opetusvelvollisuus OVTES mukainen 23 viikkotuntia sekä toimeen kuuluva muun työn velvollisuus. Viran kelpoisuusehdot ovat asetuksen 986/1998 mukaiset, ja valitulla tulee olla ammattikorkeakoulututkinto tai soveltuva korkeakoulututkinto. Virka tulee vastaanottaa 1.8.2018 alkaen ja se täytetään 6 kk koeajalla. Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikostaustaote.

Hakijat tai osa heistä voidaan tarvittaessa kutsua haastatteluun ja opetusnäytteeseen. Haastattelut pidetään Kirkkonummella 13.3.2018 klo 9-17.

Organisaation kuvaus

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva yli 39 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista.

Yhteystiedot

Vapaan sivistystyön ja taiteen perusopetuksen apulaisrehtori Titta Kalaja p. 040 834 8648, titta.kalaja@kirkkonummi.fi. Parhaiten tavoitat keskiviikkoisin klo 10 – 15 välillä.

Virkaa haetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella kuntarekry.fi palvelussa ja hakemukset toimitetaan 28.2..2018 klo 16.00 mennessä sähköisesti os. www.kuntarekry.fi. Liitä hakemukseen lyhyt vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo PDF-muodossa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

*