Vantaan musiikkiopisto etsii matalien vaskien soiton opettajaa

Olemme jatkaneet matalien vaskien opettajahakua ja lisänneet soittimiin tuuban.

Vantaan kaupunki, Kaupunkikulttuuri, Kulttuuri
Vantaan musiikkiopisto – Vanda Musikinstitut 

Lummetie 4, 01300 Vantaa 

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2020 – 

Vantaan kaupunki, Kaupunkikulttuuri, Kulttuuri
Vantaan musiikkiopisto – Vanda Musikinstitut 

Lummetie 4, 01300 Vantaa 

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2020 – 

Vantaan musiikkiopisto on musiikillisen tekemisen ja kokemisen mahdollistaja yli 2000 lapselle ja nuorelle.  Työyhteisön perustana on luovuus, rohkeus, rentous sekä toistemme arvostus. Annamme musiikissa taiteen perusopetusta laajan oppimäärän mukaisesti sekä suomen- että ruotsinkielellä koko Vantaan alueella. VMO on Vantaan kaupungin ylläpitämä, yksi Suomen suurimmista musiikkioppilaitoksista. 

Haemme osaavaa ja innostavaa matalien vaskien opettajaa vastaamaan pasuunan, baritoni-, tenoritorven ja tuuban opetuksesta ja sen kehittämisestä. Lisäksi tehtävään kuuluu puhallinorkestereiden johtaminen ja niiden toiminnan suunnittelu ja kehittäminen yhteistyössä puhallinkollegojen ja lähiesimiehen kanssa. Toivomme luovaa, kehittävää ja visionääristä otetta opetustyöhön ja orkesteritoiminnan organisointiin.

Edellytämme opettajalta vahvaa uuden opetussuunnitelman hengen mukaista pedagogista osaamista ja sitoutumista VMO:n opetusuunnitelmaan. Arvostamme monipuolista työkokemusta, erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Toimialueena on Vantaa.

Haastattelut, soitto- ja opetusnäytteet pidetään jatkoon valituille hakijoille ti 28.4.

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Viran kelpoisuusehdot ovat asetuksen 986/1998 mukaiset.

Luemme eduksi: Arvostamme monipuolista työkokemusta ja hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä aktiivista kehittävää otetta työyhteisössä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan Opetus on iltapainotteista. Lisäksi työtehtäviä voi olla viikonloppuisin.

Yhteystiedot:

rehtori Monna Relander, 040 511 6255, etunimi.sukunimi@vantaa.fi

Tavoitettavissa klo 9.30-12, 13-17

apulaisrehtori Kimmo Kola, p. 040 511 6256, etunimi.sukunimi@vantaa.fi, tavoitettavissa virka-aikaan

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Hakuaika: 17.3.- 15.4.2020.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.