Suomalais-venäläisen kulttuuri­foorumin partneri­haku 2019

Haluaisitko edistää suomalais-venäläistä matkailutoimintaa? Vai kiinnostaako katutaiteen tekeminen venäläisten taiteilijoiden kanssa? Haluatko tehdä yhteistyötä kulttuuri- ja opetusalalla nuorison parissa? Tutustu venäläisten kulttuuri- ja taidealan toimijoiden ideoihin, ja tule mukaan suomalais-venäläiseen kulttuuriyhteistyöhön!

Yhteistyökumppanihaku on avoin kaikille
Suomalais-venäläisen kulttuurifoorumin avulla löydät sopivan yhteistyökumppanin taiteen ja kulttuurin hankkeisiin Venäjältä. Partneria voivat etsiä yhtä hyvin taidegalleria, teatteri, orkesteri, peruskoulu, yliopisto, kirjasto, kansalaisjärjestö tai matkailuyritys, myös yksittäiset toimijatkin. Mukana on sekä ammattilais- että harrastajatoimijoita. Yhteistyökumppanin etsintä on maksutonta.

Foorumiin hakeminen on helppoa
Yhteistyökumppaniksi hakeminen käynnistyy tutustumalla venäläisten tekemiin yli 100 hanke-ehdotuksiin osoitteessahttp://kultforum.org/fi/hankkeet-ja-hakuja täyttämällä vastauslomake31.5.2019mennessä. Voit myös tehdä oman hanke-ehdotuksen, mikäli venäläisten ehdotuksien joukosta ei löydykään sopivaa.

Suomalais-venäläinen kulttuurifoorumi – kohtaamis- ja verkostoitumispaikka
Tulassa 26.–29.9. järjestettäväXX suomalais-venäläinen kulttuurifoorumi tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden neuvotella venäläisen yhteistyökumppanisi kanssa tulkin avustuksella. Lisäksi foorumin istunnoissa ja seminaareissa pohditaan kulttuurikentän ajankohtaisia kysymyksiä, verkostoidutaan sekä tutustumaan Tulan monipuoliseen kulttuuritarjontaan.

Kulttuurifoorumiin osallistuneet hankeneuvottelijat voivat hakea starttirahoitusta yhteishankkeen käynnistämiseen foorumin jälkeenhttps://www.kultforum.org/fi/rahoitusmahdollisuuksia.


Suomi-Venäjä-Seura on kulttuurifoorumin pääjärjestäjä yhteistyössä Suomen opetus- ja kulttuuriministeriön ja Venäjän kulttuuriministeriön kanssa, jotka rahoittavat kulttuurifoorumin toimintaa.

Tartu tilaisuuteen, tutustu hanke-ehdotuksiin ja vastaa mielenkiintoisimpiin 31.5.2019 mennessä osoitteessa:www.kultforum.org/fi/hankkeet-ja-haku

Toivomme, että välitätte tietoa kulttuurifoorumista ja partnerihausta eteenpäin omille jäsenille ja sidosryhmille.