Sellonsoitonopettajan sijaisuus

7.12.2017

Raahen musiikkiopisto hakee sellonsoitonopettajaa (20 h/vk) ajalle 8.2. -31.5.2018. Tehtävä voi mahdollisesti jatkua myös seuraavana lukuvuonna.

Sellonsoitonopettajan tehtäviin kuuluvat instrumenttiopetus ja jousiyhtyeiden ohjaaminen sekä näiden monipuolinen kehittäminen. Opettaja osallistuu myös oppilaitoksen orkestereiden toimintaan. Toimeen valittavalta edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, innostunutta opetusotetta sekä kykyä toimia eri-ikäisten lasten ja nuorten kanssa.

Hakemukset, joihin on liitettävä todistukset kelpoisuudesta sekä nimikirjanote tai ansioluettelo, on toimitettava osoitteeseen Raahen musiikkiopisto, Asemakatu 2, 92100 Raahe, kuoreen merkintä ”Sellonsoitonopettaja” tai sähköisesti osoitteeseen kristina.leskinen@raahe.fi. Hakemusten tulee olla perillä 20.12.2017. Hakijat voidaan kutsua haastatteluun sekä antamaan opetus- ja soittonäyte. Kelpoisuusehdot ovat asetuksen 986/98 mukaiset ja tehtävän palkkaus määräytyy kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus sekä lain 502/02 mukainen rikosrekisteriote.

Raahen musiikkiopisto on Raahen kaupungin omistama seutukunnallinen taideoppilaitos, jonka tehtävänä on järjestää musiikin ja siihen liittyvien taidemuotojen opetusta. Opetuksen tavoitteena on antaa valmiuksia luovaan ja monipuoliseen musiikin harrastamiseen ja esittämiseen sekä alan ammattiopintoihin. Raahe on kasvava ja kehittyvä n. 26 000 asukkaan hyvien harrastusmahdollisuuksien ja edullisen asumisen teollisuus- ja satamakaupunki Perämeren rannikolla. Raahen kaupunki on savuton työpaikka

Lisätietoja antaa Rehtori Kristina Leskinen p. 040 135 6789, sähköposti kristina.leskinen@raahe.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

*