Sellon­soiton­opettaja Käpylän musiikki­opistoon

Käpylän musiikkiopisto on kodikas ja luotettava, humaani ja asiantunteva. Pedagogimme omaavat rautaisen ammattitaidon. He tukevat oppilaittensa musiikillista kasvua rakkaudella ja lämmöllä, ymmärryksellä ja tavoitteita asettaen. Käpylän musiikkiopisto on musiikillisen tekemisen ja kokemisen mahdollistaja noin 750 oppilaalle.

Käpylän musiikkiopisto julistaa haettavaksi toistaiseksi voimassa olevan sivutoimisen sellonsoitonopettajan työsuhteen 1.8.2020 lähtien. 

Etsimme 60 vuotta täyttäneen opistomme opettajariveihin monipuolista ja innostavaa sellonsoitonopettajaa, jonka toimenkuvaan sisältyy sellonsoiton yksilö- ja ryhmäopetusta. Ryhmäopetus (suzukiryhmät, soitinvalmennus ja/tai kamarimusiikki) räätälöidään valitun opettajan osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Edellytämme opettajalta vahvaa uuden opetussuunnitelman hengen mukaista pedagogista osaamista, työkokemusta alalta ja erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme innostusta ja osaamista opetuksen kehittämiseen sekä halukkuutta osallistua aktiivisesti jousikollegiomme ja koko opettajakunnan yhteiseen toimintaan. Luemme eduksi suzukiopettajakoulutuksen ja -osaamisen.

Kelpoisuusehto: Kelpoisuusehdot ovat asetuksen 986/1998 mukaiset. Palvelussuhteen ehdot ovat Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset. Valitun henkilön on ennen työsopimuksen allekirjoittamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote

Odotamme hakemustasi pe 6.3.2019 mennessä. Haastattelut, opetus- ja soittonäytteet järjestämme pe 27.3 (sekä tarvittaessa ti 24.3). Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteisiin tuuli.talvitie@kmo.fi sekä rekry@kmo.fi

Lisätietoja:

Sellonsoitonopettajat 
Anja Maja
Jari-Pekka Manninen  
Tiia Ignatius
(ks. yhteystiedot opistomme nettisivuilta kmo.fi)

Rehtori 
Tuuli Talvitie
tuuli.talvitie@kmo.fi
050 449 8922