SAVONLINNAN MESTARILAULAJAT -lasten ja nuorten laulukilpailu

SAVONLINNAN MESTARILAULAJAT

lasten ja nuorten laulukilpailu alakouluikäisille

Savonlinnan Mestarilaulajat -lasten ja nuorten suosittu laulukilpailu on Linnalan opiston järjestämä valtakunnallinen laulutapahtuma Savonlinnassa, johon ilmoittautuminen jstkuu 30.11.2018 asti.

Kilpailun tarkoituksena on edistää lasten tervettä ja raikasta laulamista ja antaa alakoulu-ikäisille (2006-2011 syntyneille) lapsille ja nuorille mahdollisuus esittää harjoittelemansa laulut yleisön edessä sekä saada esiintymiskokemusta. Tytöille ja pojille on omat sarjansa. Palkintoina finalisteille jaetaan 50-200 euron rahapalkinnot, ja myös kaikki semifinalistit palkitaan. Kilpailun ohjelmistossa on mm. Oskar Merikannon ja Georg Malmsténin lauluja.

Kilpailun suojelijoina toimivat oopperalaulajat Chieko Okabe-Silvasti ja Jorma Silvasti. Tuomaristoon kuuluvat oopperalaulajat Juha Kotilainen ja Päivi Pylvänäinen, musiikinopettaja Esko Alanen, laulunopettaja Saara Silvennoinen ja Savonlinnan kaupunginjohtaja Janne Laine.

Linnalan opisto kutsuu laulavia lapsia tulemaan joukolla mukaan!  Tervetulleeksi lämminhenkiseen tapahtumaan toivotetaan myös perheet ja muut kannustusjoukot.

Kilpailun aikataulu
Alkukilpailu tallenteina 1.-30.11.2018
Semifinaali la 30.3.2019 Linnala-sali (os. Sotilaspojankatu 7, Savonlinna)
Finaali su 31.3.2019 Linnala-sali

Lisätiedot
http://www.savonlinnanmestarilaulajat.fi/
https://www.facebook.com/Savonlinnan-Mestarilaulajat-142872659507699/